Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:10 20 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment Un bărbat, alergare alături de cățelul său la Crosul Ziua Olimpică, de la Constanța! (galerie foto)

ro

16 Jun, 2019 10:19 2119 Marime text
Alergători de toate vârstele au luat startul, astăzi, în ediţia 2019 a Crosului Ziua Olimpică, tradiţionala întrecere de masă.
  
Crosul este organizat de Direcţia pentru Sport şi Tineret a judeţului Constanţa, de Asociaţia Judeţeană de Atletism Constanţa, de Academia Olimpică Română şi de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Startul s-a dat de pe str. Mircea cel Bătrân (în dreptul Sălii Sporturilor). După aceea, participanţii au continuat alergarea pe strada Mircea şi bulevardul Mamaia, finişul fiind la Radio Vacanţa.

Un bărbat a alergat alături de cățelul său!

Participanţii au primit tricouri cu însemnele olimpice.

Au alergat în jur de 200 de persoane, iar startul a fost dat de fostul mare atlet Ilie Floroiu (în prezent consilier pe probleme de sport al primarului Constanței, Decebal Făgădău) și de Dana Sofronie (campioană olimpică la gimnastică, în 2004, la Atena). 
 
S-au acordat o serie de premii speciale: cel mai tânăr alergător şi cea mai tânără alergătoare; cel mai vârstnic alergător şi cea mai vârstnică alergătoare; cea mai numeroasă familie participantă.

Parteneri ai evenimentului sunt Primăria municipiului Constanţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa şi Serviciul Rutier Constanţa.

UPDATE:

Clasamentele au fost următoarele: la feminin: 1.  Anastasia Fotu, 2. Roxana Constantin, 3. Cristina Olteanu; la masculin: 1. Cătălin Jitcovici, 2. Daniel Antonaru, 3. Radu Surugiu.

Premii speciale: cel mai tânăr participant: la feminin - Sara Nicola, la masculin - Albert Croitoru; cea mai vârstnică alergătoare - Veronica Negreanu; cea mai numeroasă familie - Radu, alcătuită din cinci membri (Bogdan, Simona, Șerban, Rareș și Mara).

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii