Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duelul fraţilor Baschetbaliştii Cristi şi Daniel Mâinea se înfruntă sâmbătă în meciul CSO Voluntari - BC Athletic Constanţa

ro

17 Feb, 2018 00:00 1450 Marime text
Echipa masculină de baschet Athletic Constanţa susţine sâmbătă, 17 februarie, un nou meci din faza semifinală a Ligii 1, întâlnind în deplasare CSO Voluntari. Partida este găzduită de sala Agronomia din Bucureşti, de la ora 14.00. 
 
Confruntarea le prilejuieşte duelul şi fraţilor Mâinea, Cristi (CSO Voluntari) şi Daniel (BC Athletic). În precedentele patru confruntări din această fază a competiţiei, echipa de pe litoral a înregistrat două victorii (93-67 la Constanţa cu CSM Ploieşti, 79-60 la Constanţa cu Mediaş) şi două eşecuri (83-91 în deplasare cu CSM Sighet şi 75-81 după prelungiri, pe teren propriu, cu CN Aurel Vlaicu Bucureşti).
 
„Meci inedit sâmbătă la Bucureşti, acolo unde vom face deplasarea pentru al cincilea meci din Faza Semifinală a Ligii 1 de Baschet Masculin, pentru a întâlni CSO Voluntari! «Duelul fraţilor» Cristi Mâinea (CSO Voluntari) & Dani Mâinea (BC Athletic) marchează una dintre cele mai inedite întâlniri ale Ligii 1 şi totodată una dintre cele mai grele deplasări, de unde cu greu se pleacă cu victorie! Cu o formă bună arătată de ambele echipe în meciurile precedente, CSO Voluntari şi BC Athletic Constanţa se întâlnesc la Sala Agronomia din Bucureşti, sâmbătă, de la ora 14.00, acolo unde echipa lui Virgil Căruţaşu va fi gazdă! Team is everything!“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii