Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:29 23 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Doliu în sportul constănțean A murit fostul antrenor Cristian Bărbulescu. Avea numai 58 de ani!

ro

10 Nov, 2019 10:35 8004 Marime text
Sportul constănțean este din nou în doliu, după ce s-a stins din viață, la numai 58 de ani, fostul handbalist și antrenor de handbal Cristian Bărbulescu.

În ultima perioadă, acesta era instructor de fitness. În 2015, a fost numit antrenor principal al echipei feminine de handbal CSU Neptun Constanța.

Născut în iunie 1961, Cristian Bărbulescu a fost coleg de echipă, la Constanța, printre alţii, şi cu Aihan Omer, actualul selecţioner al echipei naţionale.

Ca handbalist, Cristian Bărbulescu a promovat în prima ligă cu fosta HCM Constanţa, la finele unui sezon în care l-a avut coleg de echipă pe Silviu Băiceanu, actualul director al CSU Neptun.

Eu aveam 36 de ani, iar el era proaspăt campion de juniori, îşi amintea Bărbulescu, în 2015.

A fost un mentor pentru mine, jucam pe aceeaşi poziţie cu el, a spus şi Băiceanu.


Bărbulescu evolua pivot şi a activat şi la Minaur Baia Mare, iar cu Steaua şi Dinamo a fost în cantonament, dar nu a fost şi transferat. Ulterior, a jucat şi în Danemarca.

După ce formaţia constănţeană a promovat, peste un an am primit propunerea de la Ion Crăciun, un alt fost coleg, să luăm echipa. Am activat trei luni cu dânsul, după care am plecat în Turcia, unde am avut un contract. Am fost o scurtă perioadă şi la Năvodari, cu Osman Iuxel, unde era o chestie bună, dar, din varii motive, nu ne-a ieşit, a mai declarat Bărbulescu, la instalarea la CSU Neptun, acum cinci ani.

Am fost ca frații. Regret enorm dispariția dintre cei vii a lui Cristi. Sincere condoleanțe familiei îndoliate, a spus și Iuxel Osman 


Sicriul cu trupul neînsuiflețit va fi depus astăzi după-amiază la Casa Albastră din Constanța, iar înmormântarea va avea loc marți, la Cimitirul Central din Constanța.  

UPDATE:

Cristi Bărbulescu s-a stins la mașina sa, în parcare la Pavilionul Expozițional din Constanța, unde venise împreună cu soția sa.

Un martor la eveniment și care a încercat să acorde primul ajutor a povestit pe Facebook cumplitele clipe și sfârșitul tragic al celui ce a fost Cristian Bărbulescu.

Spicuim din mesajul postat pe rețeaua de socializare:
   

În seara aceasta, am văzut cum se stinge ușor, ușor o viață a unui om.  M-am simțit tare neputincioasă.Ieșeam de la tărg cu copila mea, iar lângă două mașini distanță de a mea, o femeie urla la soțul ei: «Cristi, dragul meu, ce ai!??? Cristi, zi ceva!!! Cristiiiii, nu-mi face asta!!!!».

Trist a fost că multă lume trecea nepăsătoare sau doar se uita de la depărtare.

Între timp, după ce s-au dat mai multe telefoane, au venit și doi domni ce treceau pe acolo să ne ajute să scoatem omul din mașină pentru că așa ni s-au dat indicații până vine salvarea, să îl întindem și să-i dăm primul ajutor.

Echipajul după ce și-a făcut treaba și au respectat probabil un protocol în astfel de situații l-au declarat decedat.

În acest timp venise și băiatul omului ce în această seară a plecat la Divinitate.

Durere mare!

Mă uitam la acel Om ți la familia lui .... .Durere ...... m-a bufnit plânsul .....mai plângeau cateva persoane ce au asistat la această retragere tragică

Într-un sfârsit, când au venit doi bărbați foarte înalți și au început și ei să încerce să îi aline pe cei din familie și pe Omul decedat să îl mângâie și să plângă, am aflat ca sunt sportive handbaliști și că cel pe care noi (o mână de oameni) am încercat să îl salvăm, a fost Cristi Bărbulescu - fost handbalist.

Dumnezeu să-l odihnească și să-l aibă în paza Lui!

Familiei condoleanțe și putere pentru a trece peste această durere!

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii