Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mulți participanți la Crosul Năvodariului. La eveniment a fost prezent și Thomas Răzvan Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sportului (GALERIE FOTO)

ro

25 Jul, 2022 15:32 1158 Marime text
  • Cursele pentru copii s-au desfășurat pe un traseu de aproximativ 800 metri, în timp ce adulții au avut o cursă de patru kilometri.

Ediția a cincea a Crosului Năvodariului s-a desfășurat pe stadionul „Flacăra“ din Năvodari, cu participarea a numeroși copii și adulți.  

Evenimentul a fost organizat de Primăria Năvodari și nu a avut caracter de competiție, încurajându-se alergarea, sportul și mișcarea.

Printre partenerii evenimentului s-au numărat CS Năvodari, Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității „Ovidius“ Constanța și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

La eveniment au fost prezenți primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, viceprimarul Costel Aurelian Dumitrașcu, secretarul de stat în Ministerul Sportului Thomas Răzvan Moldovan și directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport ți Tineret Constanța, Florina Cristache.

Cursele pentru copii s-au desfășurat pe un traseu de aproximativ 800 m, în timp ce adulții au avut o cursă de 4 kilometri, la finish, alergătorii primindu-și fiecare medalia. O contribuție importantă la organizarea în condiții ireproșabile a avut coordonatorul Compartimentului Activități Sportive din cadrul Primăriei Năvodari, Florin Adam. La sfârșitul curselor, a fost organizată o tombolă, participanții bucurându-se de premii în articole și echipamente sportive și vouchere, este mesajul CS Năvodari.

 

La un astfel de concurs mi-am descoperit valențele de alergător acum foarte, foarte mulți ani, fiind selecționat pe urmă și în lotul național de copii, la acea vreme. Astfel de evenimente sunt foarte importante pentru selecția viitorilor campioni. Am discutat cu domnul primar și cu doamna Cristache despre posibilitatea de a colabora în organizarea unui eveniment sportiv de foarte mare anvergură pe litoralul Mării Negre, anul viitor. Sportul poate contribui la dezvoltarea turismului în România. Sportul = prioritate națională!, a precizat Thomas Răzvan Moldovan.  

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Năvodari, DJST Constanța, Thomas Răzvan Moldovan)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii