Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gala Sportului și tineretului constănțean DJST a premiat performanța sportivă și implicarea în comunitate. „Cu recunoștință și apreciere“ (GALERIE FOTO și VIDEO)

ro

15 Dec, 2021 16:49 3861 Marime text

 
  • Cei merituoși au primit trofeul ,,Performanță pentru Constanța, performanță pentru România”.

Gala Sportului și tineretului constănțean a fost găzduită astăzi de Sala Sporturilor din Constanța. 


Gazda evenimentului, directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, Florina Cristache, alături de reprezentanţi ai autoritățile publice locale, a înmânat trofeul „Performanță pentru Constanța, performanță pentru România” reprezentanților structurilor sportive, atât de echipă, cât și individuale, cu rezultate internaționale, sportivilor selecționați în loturile naționale și olimpice, precum și ONG-urilor și instituțiilor care au sprijinit proiectele sportive și care au desfășurat activități de voluntariat și în anul  2021.


Criteriile pentru desemnarea titlurilor de sportivi premiați ai județului Constanța au fost stabilite de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, în conformitate cu rezultatele deosebite pe plan internațional.  


Cu recunoștință și apreciere pentru ambasadorii sportului românesc și pentru persoanele care s-au dedicat acțiunilor de voluntariat în anul 2021, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța premiază performanța sportivilor județului Constanța și implicarea în comunitate a organizațiilor de și pentru tineret, se arată într-un comunicat al instituției constănțene.  

                                                                                                             
                
Programul a cuprins și momente artistice, susținute de Muzica Militară a Forțelor Navale (intonarea imnului național al României), de secția de dans sportiv a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanța, de Andreea Mara Berechet, elevă a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” Constanța, de soprana Arlinda Morava (atașatul cultural al Ambasadei Albaniei în România) și de Ansamblul de dansuri artistice „Audeo” - Primăria Cernavodă, dar și semnarea în Cartea de Onoare a Sportului și Tineretului Constănțean și un foc de artificii la finalul evenimentului.

UPDATE

La eveniment au participat și Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, viceprimarul Ionuț Rusu, Stelian Gima, vicepreședinte CJC, Secyl Suliman, subprefect, Arlinda Morava, atașat cultural al Ambasadei Republicii Albania în România, dar și Elena Frîncu, fostul director al DJST Constanța.




Sunt premiate asociații și organizații de tineret și ONG-uri, premiile fiind oferite de Secyl Suliman.

La oferirea premiilor din prima parte a evenimentului a participat și Stelian Gima, iar din programul artistic a făcut parte și soprana Arlinda Morava.

Primarul Vergil Chițac a oferit premiile pentru sporturile de echipă: Farul Constanța (fotbal), HC Dobrogea Sud Constanța (handbal masculin), BC Athletic Neptun Constanța (baschet masculin), Phoenix CSU Simona Halep Constanța (baschet feminin), CS Medgidia (volei feminin), Frontiera Trimis Constanța (oina), LPS Nicolae Rotaru (rugby).

Soprana Arlinda Morava a avut o nouă reprezentație, iar, în timp ce cânta, l-a invitat la dans pe primarul Vergil Chițac.

Primarul Vergil Chițac a oferit premiile și la următoarea secțiune sportivă, cea a reprezentării individuale, cu succes, pe plan internațional, fiind premiaţi George Tenţa (kaiac-canoe, LPS „Nicolae Rotaru“), Eduard Moldovan (canotaj, LPS „Nicolae Rotaru“), Alexandra Voiculescu (lupte, CS Poseidon Limanu 2 Mai), Răzvan Arnăut (lupte, CS Farul), Patrick Dinu (natație, CS Farul), Robert Bârsă (atletism, CS Farul), Bianca Dumitrescu (haltere, CS Farul), Anda Vâlvoi (sambo, CS Farul), Maria Ceplinschi (gimnastică artistică, CS Farul), Andrei Romeu (navomodelism, CS Farul), Camelia Mitrofan (tenis de masă, CS Farul), Bianca Mei-Roşu (tenis de masă, LPS „Nicolae Rotaru“), Elena Zaharia (tenis de masă, LPS „Nicolae Rotaru“), Cosmin Iancu (culturism și fitness, CS Farul), Leonard Manta (gimnastică aerobică, CS Farul), Mădălin Boldea (gimnastică aerobică, CSS1 Constanța), Gabriel Bocşer (gimnastică aerobică, CS Farul), Mihai Popa (gimnastică aerobică, CS Farul), Bianca Geană (arte marțiale, CS Gethika Team Constanța), David Rizu (arte marțiale, ACS Marina Constanța) și Livia Cotoban (karate, CS Farul).




Aici, la Constanța, există oameni, inimi, suflete. Vă mulțumesc din inimă pentru ce am trăit în această seară!, a declarat, la final, Elena Frîncu, alături de jucătorul de tenis Ștefan Paloși.

 













PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursă foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii