Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Desemnarea Cătălinei Ponor ca portdrapel al României încinge spiritele Marian Drăgulescu i-a răspuns tăios Simonei Halep

ro

09 Jul, 2016 00:00 2965 Marime text
Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a decis să o desemneze pe gimnasta constănţeană de la CS Farul Cătălina Ponor portdrapel al României la Jocurile Olimpice de la Rio. În cursa pentru această onorantă postură s-au mai aflat două sportive şi doi sportivi: jucătoarea constănţeană de tenis Simona Halep, handbalista Cristina Neagu, gimnastul Marian Drăgulescu şi trăgătorul Alin Moldoveanu.

„Cred că Neagu merita”

Revenită în ţară după participarea la turneul de la Wimbledon, Simona Halep (care era cotată cu şanse la a fi portdrapel) a părut surprinsă de alegerea COSR, iar declaraţia sa a atras o replică tăioasă din partea lui Marian Drăgulescu.
 
„Şi eu mă gândeam că voi fi eu sau Neagu. Cred că Neagu merita, din punctul meu de vedere. Dar decizia a fost luată. O felicit pe Cătălina Ponor, pentru că e o mare onoare să porţi drapelul la Jocurile Olimpice“, a spus cea mai bună jucătoare de tenis a României, clasată pe locul 5 în clasamentul mondial.

„Declaraţia mi se pare jignitoare” 

Reacţia lui Marian Drăgulescu nu a întârziat să apară. „Pentru cei care nu ştiu, Cătălina Ponor este portdrapelul României la Rio. Ea este triplă campioană olimpică, asta însemnând doar o parte a palmaresului ei. Am tot respectul pentru Simona, dar această declaraţie mi se pare jignitoare la adresa mea, a Cătălinei şi a celorlalţi sportivi care au adus României medalii europene, mondiale şi olimpice!!! Onoarea revine celei care a câştigat cele mai multe medalii pentru România. Îţi sugerez, Simona, să participi şi tu la Rio 2016 şi să vezi cât de greu se câştigă o medalie pentru România şi cu siguranţă vei aprecia mai mult sportivii care au câştigat mai multe medalii la Olimpiadă, Mondiale şi Europene. Aşadar, Halep şi Neagu mai au mult de confirmat pentru a avea asemenea pretenţii! Părerea mea... Scuze dacă am jignit pe cineva, dar am impresia că doar două sportive are România şi nu este aşa!!!”, a postat Marian Drăgulescu pe o reţea de socializare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dan 09 Jul, 2016 12:35 Asa este - Bravo Marian - trebuia sa o puna cineva la punct pe "marea tenismena" castigatoare de turnee de mana a saptea (si cu bani cat mai multi, daca se poate) - sa castige macar un turneu de grand slam, ca sa nu mai spun de o medalie olimpica, si pe urma sa vorbeasca.