Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Darius Grosu, din Cogealac, a debutat cu FC Viitorul în Liga 1 „E un vis îndeplinit“

ro

20 Jun, 2020 12:15 4426 Marime text

• Fotbalistul de 18 ani a fost trimis pe teren în meciutul 63 al meciului contra Chindiei Târgoviște
 
Al 40-lea fotbalist din propria academie debutat de FC Viitorul în Liga 1 este Darius Grosu (18 ani), care a fost trimis pe teren de Gică Hagi în minutul 63 al meciului pe care echipa de pe litoral l-a disputat la Ploiești, cu Chindia Târgoviște, în etapa a 4-a din turneul play-out al Ligii 1.

Darius este originar din Constanța, comuna Cogealac, iar fotbalul l-a început în 2009, la vârsta de 7 ani, la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“, unde a obținut trofee la fiecare categorie de vârstă.

Convocat constant la naționalele de juniori U15-U18, Darius are în prezent 30 de partide pentru reprezentativele de juniori ale României.

Nu am cuvinte să descriu sentimentul pe care l-am avut atunci când am debutat în Liga 1. E un vis îndeplinit. Nu pot să spun că am avut emoții, dar eram entuziasmat de acest moment și abia așteptam să intru în teren. Debutul în Liga 1 era lucrul pe care mi-l doream cel mai mult. Este foarte important pentru cei tineri, din academie, că se joacă la fel la toatele nivelele, de la juniori la echipa mare. M-am simțit ca în copilărie, pe teren, alături de Pitu și Louis Muntanu, la echipa mare. E foarte bine pentru toți trei că suntem la formația de seniori și că ni se oferă încredere. La Naționala U-18 avem ca obiectiv să ajungem cât mai departe la Euro, fiind deja calificați. Pentru moment, obiectivul meu e să câștig campionatul cu juniorii și să joc cât mai mult la echipa mare a FC Viitorul. Vreau să-mi ajut echipele cât mai mult, a declarat Darius Grosu, pentru site-ul oficial al FC Viitorul.


Sursa foto: FC Viitorul 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii