Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a efectuat, la baza sportivă a Academiei Gheorghe Hagi, primul antrenament de la reluarea pregătirilor (galerie foto+video)

ro

13 Jun, 2019 20:05 2486 Marime text
FC Viitorul a efectuat în această seară, la baza sportivă a Academiei Gheorghe Hagi, primul antrenament de la reluarea pregătirilor. Potrivit fcviitorul.ro, au participat atât cei 20 de jucători prezenți la vizita medicală din această dimineață, precum și juniorii Filip Ilie, Darius Grosu, Roberto Mălăele, Daniel Bîrzu, Gabriel Dănuleasa și Remus Mihai, în timp ce alți juniori se vor alătura lotului în zilele următoare.

Viitorul va continua pregătirea la Constanța până la 17 iunie, pentru ca apoi, între 18-20 iunie, lotul să se deplaseze la Atena, pentru un amical cu Olympiakos Pireu. Între 20-28 iunie, pregătirea va continua la Poiana Brașov, unde se vor disputa mai multe partide amicale, după următorul program:
- 24 iunie: FC Viitorul - Colțea Brașov și FC Viitorul - Chindia Târgoviște
- 27 iunie: FC Viitorul - FK Csikszereda Miercurea Ciuc
- 28 iunie: FC Viitorul - FCSB

Seria partidelor amicale se va încheia la 3 iulie, când FC Viitorul va întâlni, în deplasare, pe Cernomore Varna. Primul meci oficial va avea loc la 6 iulie, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, cu CFR Cluj, în Supercupa României.
 

Sursa foto și video: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii