Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța baschet Erik Began, MVP. Cea mai bună evoluție stagională, în meciul din Liga 1 de la Timișoara

ro

19 Mar, 2024 12:37 624 Marime text
 

 
Echipa masculină de baschet CSM II Constanța s-a impus în deplasarea din Liga 1 de pe terenul SCM winsed.swiss UVT II Timișoara, scor 79-66, iar Erik Began, de la echipa de pe litoral, a fost MVP-ul partidei.
 

Cu Bogdan Ivanovici pe bancă, CSM II Constanța a făcut un meci solid la Timișoara, acolo unde, imediat după victoria de la Dinamo, a ajuns și Vitalie Balan, alăturându-se lotului din Liga 1. CSM II Constanța a dictat ritmul partidei, având la pauză un avantaj de 12 puncte (38-46) ca mai apoi să dețină controlul până la final. Un meci în care staff-ul nostru tehnic a mizat și pe jucătorii tineri din Campionatele Naționale de Juniori, este mesajul CSM Constanța.

 
Vlad Ichim a fost printre principalii marcatori, fiind fără greșeală la aruncările din acțiune (100%, 4/4) și având o mână sigură la aruncările de la distanță, de unde a înscris 9 puncte (3/4, 75%) ajutându-și echipa cu 17 puncte.
 
MVP-ul partidei a fost Erik Began, cu cea mai bună prestația stagională. Tânărul baschetbalist constănțean a reușit primul double double al sezonului și cea mai bună performanță de până acum, cu 22 de puncte, 11 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție!
 
Naser Omer și Sergiu Drăghici au contribuit cu câte 10 puncte fiecare, Davide Mihai - 8p, Vitalie Balan - 6p, Rareș Croitoru - 4p, Andrei Paloși - 2p, Daniel Guțan - o recuperare, Luca Moroșan - o intercepție.
 
Cu această victorie, CSM II Constanța urcă pe locul 2 în grupa Echipelor Satelit, cu 5 victorii în 8 meciuri, având 13 puncte.
 
În grupa Promovare, Steaua București caută din nou să revină în eșalonul Ligii Naționale de Baschet Masculin, având un parcurs fără înfrângere, cu 8 victorii în tot atâtea meciuri, urmată de Agronomia București (5v/3î).
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:


Baschet
CSM II Constanța, lecție dură primită în meciul cu CSS VSK Gheorgheni (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii