Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:37 17 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Victoria Cumpăna și-a premiat sportivii pentru rezultatele obținute în 2021. Un an de excepție! (GALERIE FOTO)

ro

01 Dec, 2021 00:00 1478 Marime text

 
  • Evenimentul a fost organizat de CS Victoria Cumpăna, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local, gazdele festivității fiind directorul clubului sportiv, Ion Răuță, și primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju.
  • În cadrul festivității, au fost premiate fetițele de aur ale Cumpenei, componentele secției de gimnastică ritmică, pregătite de Elena Vlad, pentru ultimele rezultate obținute în acest an.
  • Totodată, la gala sportului cumpănean au fost acordate diplome de merit și daruri tuturor sportivilor ce-și desfășoară activitatea în cadrul celor șase secții ale CS Victoria Cumpăna.
 
Sala de sport a Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ din Cumpăna a găzduit festivitatea de premiere a sportivilor CS Victoria Cumpăna pentru rezultatele obținute în anul competițional 2021, unul care a adus în localitatea constănțeană rezultate de excepție.
 
Evenimentul a fost organizat de CS Victoria Cumpăna, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local, gazdele festivității fiind directorul clubului sportiv, Ion Răuță, și primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, cei care au ţinut să mulţumească sponsorilor pentru sprijinul necondiționat acordat grupării sportive. Au fost prezente atât Elena Frîncu, vicecampioană mondială la hadbal și deținătoare a Colanului de Aur al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, cât și Florina Cristache, directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța. Pe parcursul anului 2021, CS Victoria Cumpăna a fost angrenat în diferite competiții, pe plan județean, național și international, în urma cărora sportivii clubului au obținut rezultate deosebite.
 
Gimnastele, 82 de medalii în 2021
 
În cadrul festivității, au fost premiate fetițele de aur ale Cumpenei, componentele secției de gimnastică ritmică, pregătite de Elena Vlad, pentru ultimele rezultate obținute în acest an. În perioada 13 - 14 noiembrie, la Brașov, au avut loc ultimele trei competiții din 2021 la gimnastică ritmică, Cupa României, Campionatul Național de ansambluri și Festivalul Național, CS Victoria Cumpăna obținând 13 medalii (șapte de aur, trei de argint și trei de bronz). Gimnastele clubului din Cumpăna au avut un an de exceptie, adunând 82 de medalii din participarea la competițiile oficiale organizate de Federația Română de Gimnastică Ritmică, astfel: medalii de aur - 30, de argint - 26, de bronz - 26.  
 
Diplome de merit și daruri pentru toți sportivii
 
Totodată, la gala sportului cumpănean au fost acordate diplome de merit și daruri tuturor sportivilor ce-și desfășoară activitatea în cadrul celor șase secții ale CS Victoria Cumpăna: gimnastică ritmică, fotbal, lupte, rugby, scrimă și șah. La festivitatea de premiere au fost invitate să participe și cele două sportive din cadrul secției de lupte, pregătite de Vasile Vicol, care, în acest an, au obținul rezultate în premieră pentru sportul cumpănean: Bianca Iancău - medalie de bronz la Campionatul Mondial și Isabela Marin - locul 5 la Campionatul European. „Felicitări copiilor, antrenorilor, părinților și cadrelor didactice pentru rezultatele exceptionale obținute în anul 2021!“, este mesajul de pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)

 
Citește și:
 
CS Victoria Cumpăna
„Minunile noastre de la gimnastică ritmică au urcat din nou pe podium“ (GALERIE FOTO)

 
Jucători la Victoria Cumpăna
Haris Miron și Robert Popa, convocați în selecționata județului Constanța pentru Turneul Speranțelor (galerie foto)

 
Luptătorul Cristian Somandru, vicecampion național, și antrenorul Vasile Vicol, premiați la Cumpăna (galerie foto)

Ti-a placut articolul?

Comentarii