Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:13 22 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia Adrian Moldoveanu, coordonatorul secției de ciclism, pe podium la Explorer MTB Challenge (galerie foto)

ro

24 Aug, 2021 00:00 1419 Marime text
 

 
  • Competiția desfășurată în județul Argeș, la Valea Iașului, a avut două trasee, dar și întrecere pentru copii.
 
O nouă clasare pe podium pentru rutierul Adrian Moldoveanu, coordonatorul secției de ciclism a CS Medgidia, care a ocupat locul trei la Explorer MTB Challenge - „back to the roots”.
 
Adrian Moldoveanu a urcat pe podium la categoria „Master“ (Tura Scurta), în timp ce la general a fost al 16-lea, din 160 de participanți aliniați la linia de start. „A fost un eveniment dedicat mișcării, prieteniei și pasiunii pentru ciclism cu două trasee: unul de XC Marathon, de 60 km, și un traseu scurt, de 37 km, pe dealurile Argeșului“, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia. Competiția desfășurată în județul Argeș, la Valea Iașului, a avut și întrecere pentru copii, la care Nikolas Prică, de la CS Medgidia, a obținut locul doi la grupa de vârstă 5-6 ani, în timp ce colegul său Vlad David a reușit un loc șase, la 7-8 ani.  
 
Adrian Moldoveanu a obținut rezultate deosebite și la competiții anterioare de ciclism. La Turul Vrancei, și-a trecut în cont un loc cinci la categorie și 25 la general. Adrian a fost aproape de locul doi, iar doar cinci secunde au făcut diferența pentru ca el să piardă podiumul. De asemenea, s-a clasat pe locul 21 la general și pe locul 5 la categorie în competiția de XCO (Etapă de Cupă Națională) de la Triada MTB de la Păltiniș; la XCM, a obținut locul 10 la categorie și 63 la general din 170 de sportivi. „Adrian a dat un «examen» greu de mountain bike, însă a avut marea satisfacție că l-a trecut cu brio și cu o clasare bună“, mai menționează sursa citată.  

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Cicliștii de la CS Medgidia au concurat cu succes la Măcin Mountain Fun

Ti-a placut articolul?

Comentarii