Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:55 23 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Karate Dinamic Constanţa a cucerit peste 20 de medalii la Campionatul Naţional

ro

13 Nov, 2018 00:00 706 Marime text
CS Karate Dinamic Constanţa a urcat pe podium şi la Campionatul Naţional pe echipe SKDUN. Sportivii constănţeni au cucerit 22 de medalii (12 de argint şi zece de bronz), clasându-se şi de şase ori pe locul patru.
 
Clubul de pe litoral a participat la această competiţie cu 21 de sportivi, cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani: Mateo Popescu, Adrian Dumitrache, Călin Tatulea, Tudor Constantin, Matei Maxim, Alexandru Pera, Enis Iusuf, Dara Botoşanu, Lavinia Mitrofan, Ştefan Petre, Ştefan Voicu, Gigi Popa, Raul Vasile, Raluca Vlasof, Theodora Ion, Maria Barbu, Ilinca Dogaru, Gabriel Neacşu, Aron Cionea, Luca Alexe şi Bianca Dragomir.
 
„Un nou prilej pentru CS Karate Dinamic Constanţa de a testa priceperea micilor karatişti ai clubului. Echipa noastră a aliniat la începutul competiţiei 21 de sportivi, o generaţie nouă, plină de energie, entuziasm şi dragoste pentru karate. Finalul competiţiei a fost un moment fericit pentru sportivi, sensei, părinţi şi bunici. Un palmares remarcabil de 22 de medalii pentru sportivii constănţeni. E adevărat, nu este uşor, dar copiii merită absolut orice efort din partea noastră, a celor care dorim să creştem o generaţie de copii sănătoasă fizic şi mental. În sala de antrenament, alături de copii, îi veţi găsi pe sensei Brânduşa Popescu, Laura Popescu şi Nicu Caraiman, coordonaţi de sensei Gabriel Popescu. Vă aşteptăm şi pe voi să deveniţi campioni!”, este mesajul CS Karate Dinamic Constanţa.

Sursa foto: Facebook (Karate Dinamic Constanţa)
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii