Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Farul Constanța Anda Mihaela Vâlvoi și Denisa Nicoleta Vâlvoi, pe podium la Naționalele de Sambo pe plajă (GALERIE FOTO)

ro

17 Jun, 2022 00:00 1309 Marime text

 
  • Întrecerea s-a disputat în județul Arad, iar ambele sportive de la CS Farul au concurat la categoria 59 kg. 
 
CS Farul Constanța a urcat pe podium și la Campionatul Național de Sambo pe plajă pentru seniori.
 
Întrecerea s-a disputat la Ghioroc, în județul Arad, timp de două zile, iar gruparea de la malul mării a cucerit două medalii, prin Anda Mihaela Vâlvoi - aur la categoria 59 kg și prin Denisa Nicoleta Vâlvoi - bronz la aceeași categorie de greutate. Ambele sportive sunt pregătite de Viorel Gâscă. Anul trecut, Anda Vâlvoi a cucerit medalii și la Campionatul European de Sambo, și la Campionatul Mondial de Sambo pe plajă. Ambele competiții s-au desfășurat la Limassol (Cipru), sportiva Farului clsându-se de fiecare data pe treapta a treia a podiumului, la categoria 59 kg.    
 
În această perioadă, reprezentanții clubului constănțean participă și la Campionatul Mondial de seniori la gimnastică aerobică, întrecere găzduită de Portugalia. Din lotul tricolor fac parte cinci sportivi de la secția de profil a CS Farul: Leonard Manta, Daniel Țavoc, Gabriel Bocșer, Mihai Alin Popa și Sandra Dincă (antrenoare, Marcela Fumea). Întrecerea a fost precedată, tot în Portugalia, de Concursul Mondial pe categorii de vârstă la junior, iar Mădălin Boldea, de la CSS1 Constanța, a obținut medalia de aur la grup. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: csfarul.ro
 
Citește și:
 
Daniela Mihaela Chiss, de la CS Farul Constanţa, campioană mondială la Sambo
 
Gimnastul Mădălin Boldea, de la CSS1 Constanța, medalie de aur la Concursul Mondial pe categorii de vârstă (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii