Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sambo Denisa Nicoleta Vâlvoi și Anda Mihaela Vâlvoi, pe podium la Trofeul Carpaților (GALERIE FOTO)

ro

07 Dec, 2022 10:05 1336 Marime text


Două dintre componentele secției de Sambo a CS Farul Constanța, Denisa Nicoleta Vâlvoi și Anda Mihaela Vâlvoi, au fost medaliate la Concursul European de Sambo - Trofeul Carpaților, întrecere organizată la Cheile Grădiștei, în județul Brașov.

Ambele sportive, care sunt pregătite de Viorel Gâscă, au ocupat locul trei, Denisa Nicoleta Vâlvoi - la categoria 54 Kg, iar Anda Mihaela Vâlvoi - la categoria 64 Kg.

Anda Mihaela Vâlvoi a urcat pe podium, obținând medalia de bronz, și la Campionatul Mondial de Sambo pentru seniori, întrecere care s-a desfășurat la Biskek, în Kyrgyzstan.

Anterior, în luna septembrie a acestui an, Anda Mihaela Vâlvoi a concurat și la Campionatul European de Sambo pentru juniori 1, tineret și seniori, care s-a disputat în Serbia, la Novi Sad. Luptătoarea a cucerit două medalii, ambele de bronz, în concursul senioarelor - cu echipa și la individual, la categoria 65 kg.

La aceeași întrecere continentală a evoluat și Denisa Nicoleta Vâlvoi, care a ocupat locul cinci la junioare, la categoria 54 kg.       

Sambo este un stil de arte marțiale originar din Rusia asemănătoare cu judo și este dezvoltat din mai multe arte marțiale.

Citește și:

Anda Mihaela Vâlvoi, medaliată la Campionatul Mondial de Sambo (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii