Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Cred că e interzis să pomeniţi la televizor despre Viitorul“ În meciul cu Dinamo, echipa lui Hagi a alergat 120 de kilometri. Astăzi, meci cu Gaz Metan

ro

05 Dec, 2018 00:00 1243 Marime text
Seria meciurilor dificile pentru FC Viitorul continuă. În această săptămână, jucătorii lui Gică Hagi susţin două partide în deplasare, miercuri, cu Gaz Metan Mediaş, şi duminică, împotriva FCSB, iar în etapa viitoare se vor duela la Ovidiu cu liderul actual al clasamentului, CFR Cluj. Toate trei, echipe aflate pe locuri de play-off.

Confruntarea cu Gaz Metan se joacă astăzi, de la ora 17.30. FC Viitorul se află pe locul trei în clasament, cu 32 de puncte, în vreme ce echipa din judeţul Sibiu ocupă poziţia a cincea, cu 26 de puncte. „Avem o săptămână cu două deplasări. Prima e la Mediaş, unde întotdeauna ne-a fost greu, chiar dacă ultima dată ne-am impus acolo. Ca şi partida cu Dinamo, şi cea cu Gaz Metan va fi una deschisă, contra unei echipe care e în formă, după cum a arătat şi în disputa cu FCSB. Dacă o laşi să joace, marchează. Are un sezon foarte bun, un lot omogen, dar sperăm să ne descurcăm ca şi în disputa cu Dinamo, în care am jucat la cel mai înalt nivel. Sperăm să luăm puncte multe din cele două deplasări şi să fim fericiţi. Am luat un lot destul de numeros pentru cele două deplasări, în ideea de a face mai multe schimbări în echipă. S-a făcut un efort mare cu Dinamo şi aşteptăm să vedem starea jucătorilor. În ultimele meciuri din 2018 putem să arătăm că suntem cei mai buni. Luăm fiecare meci în parte. Obiectivul nostru e de a intra în play-off, iar pentru aceasta trebuie să acumulăm cât mai multe puncte“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul. Pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş, FC Viitorul a ajuns luni seară la Sibiu, iar constănțenii s-au relaxat în aceeaşi seară în Piața Mare din Sibiu, unde este organizat Târgul de Crăciun.

„E întâmplător? Nu!”

„Regele“ are totuşi un motiv de nemulţumire, precizând că, în ciuda parcursului deosebit al echipei, FC Viitorul nu este mediatizată suficient. „Hai să scriem despre alţii, nu despre Viitorul! Să vorbim despre câţi tineri au jucat în meciul cu Dinamo, ce bine a jucat Viitorul, câţi kilometri a alergat, ce performanţe are… Dar mai mult despre alţii, despre noi niciun cuvânt. Nu contează ce face Viitorul. Unii spun că cea mai în formă echipă nu ştiu care e. Cea mai bună echipă nu ştiu care e… Dar de Viitorul nu mai pomeneşte niciunul. Cred că e interzis să pomeniţi la televizor despre Viitorul. Echipa care câştigă nu ştiu câte meciuri, singura care a învins foarte clar Dinamo, singura echipă din tot campionatul care a învins CFR Cluj şi nu se spune nimic. Jucăm cu şapte jucători Under-21 în teren şi baţi Dinamo. Tot ce s-a întâmplat în meciul cu Dinamo e din meritele jucătorilor noştri. Ştiţi cât a alergat Viitorul cu Dinamo? 120 de kilometri. E întâmplător? Nu! Dar ce, trebuie să scrieţi de noi, ce fac acei copii? Promovăm prea mult Viitorul la televizor? Să-i facem reclamă? Hai să vorbim de altele“, a punctat „Regele“.

Ianis Hagi, sezon extraordinar

Gică Hagi a subliniat şi el reuşitele căpitanului FC Viitorul, Ianis Hagi, care e cel mai productiv fotbalist din Liga 1 în 2018. „Ianis face un sezon extraordinar, din toate punctele de vedere. E de la meci la meci mai bun. E jucătorul decisiv în momentul de faţă din Liga 1. E un jucător cu personalitate. Ne bucurăm că l-am adus acasă şi că are performanţele pe care le are. Ne-a ajutat să ajungem unde suntem. Bineînţeles că echipa a jucat foarte bine, dar şi el a crescut, a căpătat ritm, simte jocul, are decizii foarte bune, face ce trebuie şi are calitate multă individuală. Ne bucurăm tare că a ajuns să facă aceste performanţe“, a spus tatăl jucătorului de 20 de ani. 

Sursa foto: FC Viitorul

Citeşte şi:

FC Viitorul, meci cu Gaz Metan Mediaș Gică Hagi - "Sperăm să prindem o zi ca cea cu Dinamo"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii