Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Farul Constanța Cosmin Iancu și Ionuț Lepădatu, pe podium la Campionatul European de Culturism și Fitness (GALERIE FOTO)

ro

06 May, 2023 00:00 1516 Marime text

 
• Totodată, Laurențiu Gabriel Mihalcea s-a clasat în imediata vecinătate a medaliilor, pe locul patru
 
Ediția 2023 a Campionatului European de Culturism și Fitness se desfășoară în această perioadă la Santa Susanna, în Spania, iar, în prima zi de competiție, reprezentanții CS Farul Constanța din lotul României au urcat pe podium.
 
Astfel, Cosmin Cristian Iancu (la categoria Men’s Classic Bodybuilding up to 171 cm) și Ionuț Daniel Lepădatu (la Men’s Physique up to 176 cm) au obținut medalia de argint. Totodată, Laurențiu Gabriel Mihalcea s-a clasat în imediata vecinătate a podiumului, pe locul patru, la secțiunile Junior Men’s Games Classic Bodybuilding 21-23 Years și la Junior Men’s Classic Bodybuilding 21-23 Years, Open. Nu în ultimul rând, Cosmin Cristian Iancu a obținut și un loc cinci, la Men’s Games Classic Bodybuilding up to 175 cm. Sportivii CS Farul îi au ca antrenori la club pe Cristian Mihăilescu și Florina Rovența.
 
Recent, la Cupa României, un alt culturist de la CS Farul, Alexandru Botnaru, a realizat și el un rezultat valoros, locul doi la Cupa României, întrecere care s-a disputat la Cluj-Napoca. Sportivul a urcat pe podium la categoria bodybuilding classic 70 kg, chiar în ziua în care a împlinit 28 de ani!
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Culturism și Fitness și CS Farul Constanța)        
 
Citește și:
 
CS Farul Constanța
De ziua sa de naștere, culturistul Alexandru Botnaru a cucerit argintul la Cupa României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii