Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contractul fotbalistului Alexandru Măţan cu FC Viitorul a fost prelungit

ro

03 Dec, 2018 13:50 1625 Marime text
În urma evoluției foarte bune din acest an, conducerea FC Viitorul i-a prelungit contractul mijlocașului Alexandru Mățan până în vara anului 2023, informează fcviitorul.ro.

Tânărul mijlocaș constănțean, care a împlinit 19 ani în acestă vară, se poate mândri deja cu numeroase performanțe și în acest sezon.

A fost al doilea cel mai bun marcator din Europa în preliminariile C.E U19, cu 8 goluri, a încheiat ultimul sezon cu Viitorul pe locul 4, iar apoi a făcut parte din lotul României U21 care a obținut calificarea la C.E din 2019.

În acest sezon a înscris un gol important în Cupa României, iar apoi a pasat decisiv la reușita lui Achim din meciul cu Dinamo.

În meciul cu Dinamo, Măţan a ratat o lovitură de la 11 m în prelungir, iar după meci, în vestiar, a plâns

Nu contează că a ratat. Lui Măţan o să-i fac contract nou, să vină şi el la nivelul lui Drăguş, al lui Băluţă şi al lui Ianis. El a rămas în spate. Am fost supărat pe el înainte. Acum sunt cu el, lângă el, îi voi face contractul care trebuie. Îi facem contractul, pentru a-i da încredere, întrucât e un jucător foarte bun al nostru, de viitor. A plâns în vestiar. I-am zis că nu mai are voie să plângă, la mine nu se plânge. Din contră, trebuie să fii puternic, realist şi să te lupţi în continuare. Am vorbit cu el. Îi facem un contract nou, pentru că merită, e un produs de-al nostru foarte bun, a precizat Gică Hagi, la conferinţa de presă. 


Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii