Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:14 20 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consulul Turciei la Constanţa şi reprezentanţi ai Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu, invitaţi la Campionatul de Bowling Turkish Airlines

ro

20 Apr, 2018 16:22 903 Marime text
A avut loc, la Lake View, a cincea ediţie a Turneului de Bowling Turkish Airlines în Constanţa, turneu ce este organizat la nivelul întregii reţele de destinaţii a companiei Turkish Airlines.
 
Acest turneu de bowling a avut loc pentru prima dată în 2012, cu scopul de a reuni agenţiile de turism şi de a utiliza competiţia plăcuta a sportului ca instrument de comunicare. 
 
La nivelul întregii reţele Turkish Airlines, acesta este cea de-a şaptea ediţie, iar în acest an se va desfăşura în 51 de ţări şi 102 destinaţii. Pe lângă agenţiile din zona Dobrogei, vor participa la acest turneu agenții din întreaga lume şi se aşteaptă ca aproximativ 1.000 de agenţii şi 3.000 de jucători să se bucure de acest eveniment.
 
Ediţia cu numărul cinci din Constanţa i-a avut anul acesta ca invitaţi pe consulul Turciei la Constanţa, Excelenţa Sa Uygar Mustafa Sertel, dar şi reprezentanţi ai Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu.
 
Echipa cu cel mai bun scor din fiecare ţară va participa în finala turneului, care va avea loc în luna mai, în Turcia, la Istanbul.
 
În anul 2014, câştigătorii primei ediţii a turneului organizat în Constanţa au reprezentat România la mare finala din Antalya, unde au ocupat locul trei.
 
Campionii finalei turneului din Istanbul vor câştiga bilete de avion şi o vacanţă în Antalya, în timp ce celelalte agenţii participante vor avea parte de alte surprize plăcute.

Ti-a placut articolul?

Comentarii