Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:40 20 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantin Dinicu - „Sperăm să se ridice jucători valoroşi“ La Năvodari se va construi un teren cu gazon sintetic

ro

27 Feb, 2015 00:00 1648 Marime text


Un teren cu gazon sintetic, care va fi omologat pentru meciuri oficiale, se va construi la Năvodari. Potrivit lui Constantin Dinicu, preşedintele Clubului Sportiv Năvodari, arena se va ridica lângă Sala Sporturilor, pe locul fostului teren „Chimia“, şi va avea dimensiunile de 94 de metri lungime şi 55 de metri lăţime.


„Este un proiect foarte bun şi deja avem toate aprobările. Se vor mai construi tribune, o parcare, rigole pentru scurgerea apei. Ne-a sosit gazonul sintetic și l-am depozitat într-un hangar în Constanța, deoarece trebuie să stea la o temperatură constantă, de plus 6 grade Celsius. Dacă totul decurge cum trebuie, sperăm ca, până la sfârșitul lunii aprilie, să-l inaugurăm. Erau prea mulți copii pe Stadionul «Flacăra», aproximativ 450. Pentru ei, terenul va fi împărțit în două, vor fi patru porți și sperăm ca, în continuare, de la Năvodari să se ridice jucători valoroși, pentru că avem antrenori calificați și pricepuți“, a declarat Constantin Dinicu, într-un interviu pentru site-ul oficial al CS Năvodari.

Ce se va întâmpla cu fotbaliştii de la Săgeata

Preşedintele clubului a mai spus că, pe stadionul „Flacăra“, îşi va disputa meciurile de acasă echipa de rugby din liga secundă CS Năvodari. După desfiinţarea echipei de fotbal Săgeata Năvodari, copiii de la club şi antrenorii se doreşte a fi legitimaţi la CS Năvodari, iar pentru fotbaliştii care au depăşit 18 ani planul este înfiinţarea unei echipe de seniori, care să participe, din sezonul viitor, într-un campionat organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa.

Sunt copiii noștri din oraș și trebuie să avem grijă de ei, pentru că reprezintă viitorul. La rugby, avem o echipă competitivă în Divizia Națională de seniori, iar din  campionatul viitor, care va începe la sfârșitul lunii martie, formaţia va susține meciurile oficiale pe Stadionul Flacăra. Anul trecut, a obținut medaliile de bronz, câștigând finala mică și sunt convins că va avea prestații remarcabile și în noul sezon, când vor fi susținuți din tribune de mai mulți suporteri. Anul trecut, am efectuat unele lucrări pentru îmbunătățirea calității gazonului, i-am dat îngrășăminte, administratorul Gelu Costea știe de ani de zile ce are de făcut. În prezent, avem cazați la minihotelul de la stadion șase rugbyști. Am întocmit referatul pentru achiziția unor buturi omologate cu toate accesoriile necesare“, a mai spus Constantin Dinicu, potrivit sursei citate.

Bugetul clubului a fost aprobat

Oficialul CS Năvodari a precizat că, în această lună, s-a aprobat, prin hotărâre de Consiliu Local, bugetul clubului, „astfel că toate secțiile își vor putea desfășura activitatea fără probleme în anul 2015“. La Năvodari, sportivii mai folosesc şi Sala Sporturilor. „Lucrăm în sală la foc continuu, zilnic, între orele 8.00 și 22.00. Avem copiii de la fotbal, toate grupele, până se mai încălzește sunt și rugbyștii, tenisul pentru copii, kempo. Încercăm să împăcăm pe toată lumea“, a mai spus Constantin Dinicu.

Ti-a placut articolul?

Comentarii