Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet Echipa Under-15 a CSM Constanța, numai victorii în penultima fază a turneului semifinal

ro

17 Mar, 2023 00:00 1905 Marime text
  • În acest moment, CSM Constanța ocupă poziția a doua în ierarhie, cu 14 puncte, având șase succese în opt meciuri disputate.


Echipa feminină Under-15 de baschet a CSM Constanța a avut un parcurs ireproșabil în penultima fază a turneului semifinal, disputată la Timișoara. În cele două zile de competiție, jucătoarele de pe litoral au susținut trei meciuri și le-au câștigat pe toate.

În primul meci, fetele de la CSM Constanța au învins Leii București, scor 55-37, pentru ca, în aceeași zi, să se impună în confruntarea cu LT Nagy Mozes Tg Secuiesc, 69-25. A doua zi, formația de la țărmul mării a câștigat, scor 70-58, partida cu gazdelor de la CSS Bega Timișoara, asigurându-și astfel clasarea în primele locuri în Grupa a 2-a a Campionatului Național U-15.

În acest moment, CSM Constanța ocupă poziția a doua în ierarhie, cu 14 puncte, având șase victorii în opt meciuri disputate. Formația constănțeană secondează în ierarhie Gladius Târgu Mureș, echipă neînvinsă. Lotul cu care CSM Constanța a abordat acest parcurs din Campionatul Național a fost format din: Irem Batman, Amira Bou-Chedid, Natalia Buf, Anisia Cain, Ana-Maria Carp, Martha Cerchia, Maria Dediu, Dilara Emursa, Iulia Ercuță, Anastasia Igiroșanu, Ana Mărgărit, Ioana Stanca, Teodora Teja, Daria Tica, Ana Tiron, Melisa Tules și Natalia Vasiliev, din staff-ul echipei făcând parte Alina Șerban, Norbert Kovasch, Ramona Pop, Mario Takacs-Sixt și Andreea Dragoș.

Ultima fază a turneului semifinal va avea loc la Constanța și va aduce pe litoral echipe precum Sepsi SIC Sf. Gheorghe, Gladius Tg Mureș, CSS Bega Timișoara sau Leii București.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)


Citește și:

Constanța
Jucătoarea Amira Bou-Chedid și antrenoarea Alina Șerban, victorii cu Naționala U-14 a României la YDF 2022 Kosovo (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii