Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciprian Marica, finanţator al FC Farul, i-a propus unui fost patron din Liga 1 să reinvestească în fotbal. Ce răspuns a primit

ro

04 Nov, 2019 00:00 3590 Marime text
FC Farul a pierdut cu 0-2 meciul din deplasare cu Gloria Buzău, contând pentru etapa a 15-a a Ligii a 2-a, iar Ciprian Marica, finanţator al clubului constănţean, s-a arătat extrem de nemulţumit de maniera de arbitraj.  
 
Pe marginea acestui subiect, fostul internaţional a postat pe Facebook un text, în care face referire şi la o discuţie avută cu fostul arbitru Adrian Porumboiu, cel care a fost patronul echipei de Liga 1 FC Vaslui. „De ore bune nu mă gândesc decât la discuţia avută acum două zile cu Adrian Porumboiu, care mi-a zis în faţă, la tv: «Ce cauţi în fotbal, Cipriane, cum să-mi propui să revin eu în fotbalul românesc, după ce am cheltuit o avere să fac performanţă şi titlul mi s-a luat dintr-un fluier?». Am fost ferm convins că s-a schimbat ceva în fotbalul românesc, dar acum ridic mâna, domnu' Porumboiu, şi vă dau dreptate. N-o să mai am curajul să vă mai propun să investiţi in fotbal, că încep să vă înţeleg mai repede chiar decât v-aţi fi aşteptat şi dumneavoastră! Nedreptatea te face să te simţi neputincios, mic, iar eu nu asta am dorit când am decis să mă implic în fotbal. E urât gustul neputinţei, eşti condamnat la înfrângere si nu poţi să faci nimic să te aperi. Pierzi entuziasmul, pierzi energia si poţi doar să te întrebi: ce rost mai are?“, a arătat Ciprian Marica.
 

Am plecat şocat de ce am trăit!“  

 
Fostul internaţional a continuat să critice arbitrajul de la meciul din Crâng. „Au trecut ore bune de la meciul Gloria Buzău - Farul, aşa că pot să vorbesc «la rece» despre ce s-a întâmplat. N-a fost televizat, din păcate, că aţi fi văzut cu ochii voştri de ce moare fotbalul românesc. M-am ferit mereu de scandaluri, de discuţiile interminabile despre arbitraj, am încercat mereu să găsesc soluţii, nu să amplific probleme care fac rău şi celor care practică acest sport, şi celor care-l urmăresc. Am trăit deja multe de când am ales să pun umărul la revenirea unui club important, Farul, in prim-planul fotbalului românesc. Eu nu m-am ascuns niciodată la eşec în spatele unor motive închipuite. La Chiajna am pierdut şi am spus public că e doar vina noastră, ne-a bătut fotbalul pe care l-am jucat «pe vârfuri». La Turris am pierdut, am jucat bine, am ieşit public şi i-am felicitat pe adversari, au fost mai pragmatici, bravo lor. La Severin adversarii au fost peste noi ca atitudine şi voinţă. La Piteşti am fost «ciupiţi» serios, dar am tăcut, a părut genul de zi proastă, pot greşi şi arbitrii, nu poţi să-i suspectezi de ceva necurat. De la Buzău, însă, am plecat şocat de ce am trăit! Vorba unor clasici din vremuri pe care le credeam trecute, iarba, vântul, fluierul, totul a fost bine pregătit să ne pună piedici. Greu să descrii maniera de arbitraj, o execuţie de-a dreptul. Vă dau cuvântul că mi-a fost ruşine să mă uit în ochii oamenilor din jurul meu“, a postat Marica pe Facebook.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citeşte şi:
 
Înfrângere pentru FC Farul Constanţa în meciul din deplasare cu Gloria Buzău

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii