Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciprian Marica, deţinătorul brandului FC Farul, şi proiectul său Mesaj către suporteri. „Asta încerc să-i fac să înţeleagă“

ro

07 Aug, 2018 00:00 6834 Marime text
Fostul fotbalist Ciprian Marica, deţinătorul brandului FC Farul, a declarat că proiectul său fotbalistic la Constanţa va fi gata în curând şi atunci îl va prezenta. Baza proiectului este un centru de copii şi juniori, care a fost pus pe roate, cu grupe şi antrenori, iar în plan, în viitorul apropiat, s-ar afla şi o echipă de seniori.
 
„Deocamdată, lucrăm la proiect şi îl voi prezenta. În acest moment, nu vreau să spun nimic, întrucât nu e complet. Dar, cât de curând, când va fi gata, voi vorbi despre el. Mă interesează cât mai mulţi oameni de fotbal alături. Aceasta e primordial la mine. Am mai vorbit şi de Carabaş, Dennis Şerban, Curt. Eu n-am un război cu nimeni, nu dau pe nimeni la o parte şi nu pun condiţii că ăla vine, ăla nu vine… Pentru mine toţi care vor să ajute echipa sunt bineveniţi. Şi aceasta încerc să-i fac şi pe suporteri să înţeleagă. Mai nou, înţeleg că n-au o problemă cu mine, că mă acceptă, dar că nu acceptă pe nu ştiu cine. Acceptăm pe toată lumea! Când pornim la un drum, nu avem voie să avem animozităţi faţă de unii sau de alţii. Nu ştiu ce a fost până acum, cine cu cine s-a certat. Eu încerc să-i fac pe toţi să înţeleagă că nu trebuie să existe astfel de certuri când este interesul echipei la mijloc“, a punctat Ciprian Marica.
 
Sursa foto: Facebook (Ciprian Marica)
 
Citeşte şi:
 
SSC Farul îi dă replica lui Ciprian Marica „S-a spus că ne este frică de un audit. Nimic mai fals!”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii