Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciprian Marica a fost la meciul dintre AS CS Farul și Știința Acalab Poarta Albă. Ce a spus fostul internațional despre discuțiile cu SSC Farul

ro

28 Aug, 2018 23:21 3028 Marime text
Echipa de fotbal AS CS Farul Constanța, nou înființată și care a demarat procedurile pentru a-și schimba denumirea în FC Farul, a disputat astăzi, la Poarta Albă, meciul din etapa a doua a Ligii a 4-a de seniori a județului Constanța, cu Știința Acalab Poarta Albă.

AS CS Farul s-a impus cu 7-2, iar la meci a fost prezent și fostul fotbalist Ciprian Marica, cel care a câștigat la licitație marca FC Farul.

Văd dăruire și  ambiție la jucătorii noștri. Pe de altă parte, se observă și că echipele cu care ne confruntăm își dau viața pe teren contra noastră, încearcă să se lupte cu noi de la egal la egal, ceea ce nu poate decât să mă bucure. Ne dorim să promovăm tineri, să jucăm cu cât mai mulți jucători de 19 ani și chiar și mai tineri. Acesta este primul obiectiv. Să promovăm tineri și să le dăm încredere. În același timp, ne dorim să și promovăm în Liga a 3-a. În aventualitatea în care ajungem la un numitor comun cu echipa de Liga a 2-a (n.r. SSC Farul), atunci acești copii își vor păstra în continuare obiectivul și, dacă vor putea promova și vor avea forța necesară, ne dorim ca ei să joace și în Liga a 3-a. Negocierile cu SSC farul sunt pe drumul cel bun. Am găsit un numitor comun și cred că în viitorul apropiat putem să ne unim forțele și să fim toți în aceeași barcă. După cum bine știți, printr-o hotărâre de Guvern, stadionul  a trecut la Primărie. Urmează să avem niște discuții cu cei de acolo și sperăm ca Farul să joace pe stadionul Farul, a declarat fostul internațional, pentru Digi 24 Constanța.


Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanța)  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii