Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:56 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciclism Gelu Codreanu, de la CS Medgidia, pe locul întâi la Turul Colinelor. Clasări bune pentru sportivi și în alte concursuri

ro

27 May, 2023 16:13 1571 Marime text


 
 
  • Gelu Codreanu a concurat la întrecerea organizată la Bacău la categoria de vârstă 40-49 ani.
 
Noi rezultate deosebite pentru rutierii de la CS Medgidia în competițiile naționale. Sportivii clubului din județul Constanța au obținut clasări bune, la toate categoriile de vârstă.
 
Astfel, la „Turul Colinelor“, o competiție de șosea organizată la Bacău, Gelu Codreanu a obținut locul 1, urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, la categoria 40-49 de ani. Gelu Codreanu a concurat și la cea de-a treia aventură dedicată ciclismului de șosea, desfășurată sub numele Turul Ciclist CELCO - Marea Neagră, terminând competiția pe locul 2. Întrecerea a adunat la start peste 200 de pasionați de ciclism, atât amatori, cât și profesioniști, de toate vârstele, de la 5 la 75 de ani. De la CS Medgidia au concurat și alți sportivi, iar Adrian Moldoveanu a fost al nouălea.
 
La vârstele mici, Daria Solomon și Bogdan Gheorghe au terminat pe locul 1, „după o reprezentație extraordinară pe roți“, după cum se arată pe pagina de Facebook a clubului. Alături de ei, încă nouă sportivi de la CS Medgidia au reușit clasări foarte bune: Radu Matei - locul 4, Daria Moldoveanu - locul 4, Mihaela Radu - locul 5, Patrick Dumitrache - locul 5, Moldoveanu Mara - locul 6, Iulian Năstase - locul 9, Lucas Dumitrache - locul 10, Iusein Ildar - locul 13 și Teodor Oprea - locul 16.
 
Nu în ultimul rând, Adrian Moldoveanu a reușit locul 82 la general la „Prima Evadare“, cel mai mare concurs de mountain-bike și cel mai popular din România și Europa de Est. „Adi s-a întrecut la start cu 1.300 de participanți și a reușit o clasare  deosebită, de care suntem foarte mândri! Felicitări!“, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care se bucură de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.  
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
Ciclism
Sportivi de la CS Medgidia, clasări pe locuri fruntașe la Cupa Cosmopolis (GALERIE FOTO)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii