Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia Ciclistul Valentin Toma, pe locul secund la Cupa Națională de șosea. Clasări bune în competiții și pentru tinerii clubului (GALERIE FOTO)

ro

05 May, 2022 00:00 1885 Marime text

 
  • Următoarea etapă din această competiție va avea loc pe 21 mai.

La întrecerea de ciclism Cupa Națională de șosea, desfășurată la Constanța, au participat și reprezentanții CS Medgidia Valentin Toma și Gelu Codreanu.
 
Ambii au obținut clasări foarte bune, Valentin Toma situându-se la final pe locul doi la categoria de vârstă +50 ani, în timp ce Gelu Codreanu a venit din spate și a atins poziția a cincea, la secțiunea 40-49 de ani. Următoarea etapă din această competiție va avea loc pe 21 mai, sub denumirea de Turul Ciclist Celco Marea Neagră.
 
În întreceri au evoluat și copiii de la sectia de ciclism a CS Medgidia. La „Cupa Litoralului 2022”, aceștia au urcat de mai multe ori pe podium. Daria Solomon a obținut locul întâi, fiind urmată imediat de Vlad David, Bogdan Ionuț Gheorghe și Iulian Nastase. Pe locul al treilea s-au clasat Mihaela Radu și Matei Radu.
 
De asemenea, prima etapă a „Cupei Mării Negre“, ediția a 27-a, desfășurată la Medgidia, i-a adus clubului din Medgidia patru medalii valoroase: Daria Solomon - locul 1, David Vlad - locul 2, Daria Moldoveanu - locul 3, Mara Ciubotaru - locul 3. „Încet, dar sigur, Medgidia se vede din ce în ce mai mult pe harta ciclismului românesc și promite că nu se oprește aici. Medaliații au reușit să urce pe podium după o competiție acerbă, în care s-au întrecut cu nu mai puțin de 150 de copii, atât la amatori, cât și la profesioniști“, este mesajul CS Medgidia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
Doi sportivi cunoscuți în lumea ciclismului românesc s-au alăturat CS Medgidia (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii