Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi sportivi cunoscuți în lumea ciclismului românesc s-au alăturat CS Medgidia (GALERIE FOTO)

ro

10 Jan, 2022 00:00 2130 Marime text

 
  • Gelu Codreanu și Valentin Toma vor concura în tricoul CS Medgidia, la toate competițiile dedicate amatorilor.
 
Echipa de ciclism a Clubului Sportiv Medgidia s-a mărit, prin cooptarea lui Gelu Codreanu și a lui Valentin Toma, doi rutieri cunoscuți în lumea ciclismului autohton.
 
Aceştia se alătură unui alt sportiv experimentat al clubului din judeţul Constanţa, Adrian Moldoveanu, care este şi antrenorul de la CS Medgidia. „Gelu Codreanu și Valentin Toma s-au alăturat secției noastre și vor concura de acum înainte, în tricoul CS Medgidia, la toate competițiile dedicate amatorilor. Sunt cunoscuți în lumea ciclismului autohton, după ce au cucerit de-a lungul timpului mai multe podiumuri și medalii. Bun venit la Medgidia!“, este mesajul grupării sportive.
 
În luna noiembrie a anului trecut, la etapa de la Seciu, în județul Prahova, din campionatul Road Grand Tour la ciclism, a participat și Adrian Moldoveanu, iar evoluțiile sale au fost din nou reușite. „Adrian a reușit numeroase clasări în cadrul etapei de la Seciu, din campionatul Road Grand Tour. Pe un traseu extrem de provocator și de interesant, Adrian a reușit în tura scurtă de 62 de km să iasă pe locul 16, la categoria participanților cu vârste cuprinse între 40-49 de ani. Și nu s-a oprit aici. La Master 1 a reușit locul 4 și a fost al 50-lea care a trecut linia de sosire la general din cei 200 de participanți. Felicitări, Adrian Moldoveanu! Competiția de la Seciu, situată pe celebrul Drum al Vinului, este ultima din acest an din calendarul RGT“, s-a arătat pe pagina de Facebook a CS Medgidia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)


Citeşte şi:

Pe Drumul Vinului. Traseu provocator și interesant
Adrian Moldoveanu, clasări bune la etapa de la Seciu a Road Grand Tour (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii