Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cele două victorii la rând în deplasare le-au dat încredere jucătorilor Viitorului că pot învinge şi CFR Cluj, şi FCSB, la Ovidiu

ro

11 Apr, 2018 00:00 1802 Marime text
După trei partide în care nu a primit niciun gol şi a obţinut două victorii şi un rezultat de egalitate, FC Viitorul va întâlni duminică, 15 aprilie, pe teren propriu, de la ora 20.45, CFR Cluj, în etapa a 5-a din turneul play-off al Ligii 1. Cu patru goluri şi patru pase decisive reuşite în cele opt partide oficiale disputate pentru FC Viitorul în acest an, Ianis Hagi, căpitanul echipei, este, la doar 19 ani, cel mai eficient jucător din primul eşalon al României în 2018. Forma foarte bună pe care o traversează acesta a ajutat campioana României să aibă o linie de clasament de invidiat în acest an: cinci victorii, două remize şi o singură înfrângere (golaveraj: 10-4).
 
„Trecem printr-o perioadă foarte bună şi sperăm să ne ţinem pe aceeaşi linie. Avem două meciuri foarte importante acasă, cu CFR Cluj şi FCSB, din care vrem să scoatem maximum de puncte. Încercăm să profităm de momentul bun în care ne aflăm. Echipa noastră e compusă din foarte mulţi jucători care au crescut în Academie. Am început să jucăm din ce în ce mai bine, ceea ce e un semn bun“, a declarat Ianis.
 
Partida de la Iaşi, câştigată de Viitorul cu 2-0, în etapa a 4-a din play-off, a fost a 50-a în Liga 1 pentru doi dintre componenţii campioanei României, Ionuţ Vînă şi Sebastian Mladen. Ambii au evoluat în Liga 1 doar în tricoul Viitorului.
 
„Rezultatele deosebite ale Viitorului se datorează în totalitate grupului pe care-l formăm. Suntem o familie, iar munca pe care o depunem zi de zi la antrenamente dă rezultate în meciurile oficiale. Cele două victorii la rând în deplasare, cu Astra Giurgiu şi Poli Iaşi, ne dau încredere pentru partidele viitoare. Dacă am putut lua şase puncte în două deplasări, putem să facem la fel şi acasă, cu CFR Cluj şi FCSB“, a spus Ionuţ Vână.
 
Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii