Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce i-a spus, la Bucureşti, dr. Ion Bogdan Codorean Vlad Suciu, tânărul mijlocaş al FC Farul, nu scapă de operaţie

ro

03 Jun, 2016 00:00 5963 Marime text


Accidentat grav la genunchiul stâng în partida din turneul play-off al Ligii a 2-a, de la Constanţa, cu Rapid Bucureşti, mijlocaşul FC Farul Vlad Suciu a efectuat un consult şi în capitală, unde a fost cu rezultatele rezonanţei magnetice (RMN) la dr. Ion Bogdan Codorean, medic primar ortoped şi preşedintele Comisiei Medicale a Federaţiei Române de Fotbal. Acesta i-a confirmat că operaţia e inevitabilă.
 
„Urmează să mă programeze la operaţie. De ea nu scap. Doctorul Codorean mi-a spus să merg din nou la el joia viitoare. Până atunci, trebuie să-mi cumpăr o orteză mobilă, ca să pot îndoi genunchiul până la maximum 90 de grade, pentru recăpătarea mobilităţii. Joi trebuie să mă vadă cum sunt, cum am evoluat“, a spus fotbalistul de 19 ani.
 
Verdictul RMN-ului, după accidentare, a fost unul dur: ruptură completă a ligamentului încrucişat anterior, leziuni de gradul I la ligamentul încrucişat posterior, ruptură a ligamentului colateral medial şi ruptură de retinacul patelar medial, leziuni complexe de menisc extern asociate, fractură cu impactare de condil femural extern, contuzii osoase femurale şi tibiale, edem al structurilor periarticulare.
 
„Acum e mai bine. Genunchiul s-a dezumflat mult, faţă de cum era. Calc în picior uşor, iar durerile sunt mai mici, aproape deloc“, a spus Vlad Suciu. Operaţia i-ar aduce tânărului jucător o absenţă de şase luni de pe gazon. 

Sursa foto: Facebook (Mamaia TV)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii