Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălina Ponor, înscrisă la bârnă şi sol la Campionatul European de la Cluj

ro

24 Mar, 2017 00:00 2450 Marime text
Federaţia Română de Gimnastică a comunicat componenţa celor două loturi (masculin şi feminin) pentru Campionatele Europene de gimnastică artistică, întrecere care se va disputa în România, la Cluj, în perioada 19 - 23 aprilie a.c. Din efectivul feminin face parte şi Cătălina Ponor, tripla campioană olimpică din Constanţa, care a fost înscrisă la bârnă şi sol, aparatele sale favorite. În corpul tehnic al lotului feminin sunt şi doi constănţeni, Nicolae Forminte şi Matei Stănei.
 
Competiţia se desfăşoară la individual compus şi pe aparate, în Sala Polivalentă din Cluj. Înscrierile nominale ale federaţiilor participante s-au încheiat ieri, anunţându-şi participarea 295 de gimnaşti şi gimnaste din 37 de ţări. Schimbările în ce priveşte nominalizarea sportivilor se pot face până cu 24 de ore înaintea concursului oficial.
 
La etapa de Cupă Mondială de la Baku (Azerbaidjan), Cătălina Ponor a arătat o formă îmbucurătoare în perspectiva Campionatului European, impunându-se la bârnă şi sol. În aceste zile, campioana din Constanţa se află la Doha, în Qatar, pentru o nouă etapă de Cupă Mondială. Conform înscrierilor preliminare, Cătălina Ponor va evolua la bârnă, sol şi sărituri.
 
Sursa foto: Instagram Cătălina Ponor 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii