Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câştigătoarele sunt Săgeata Stejaru şi Ovidiu Tatăl Simonei Halep şi Gabi Stan, printre marcatorii de la „Cupa Armânamea“ (galerie foto)

ro

24 Dec, 2015 00:00 4424 Marime text


Deşi, iniţial, se anunţase că ediţia a şaptea a „Cupei Armânamea“, întrecere fotbalistică de fotbal în sală, se va disputa la anul (din pricina programului încărcat din Sala Sporturilor din Constanţa), în cele din urmă s-au găsit „ferestre“ pentru ca turneul să aibă loc la finele acestui an.
 
În competiţia de old-boys au participat cinci echipe, iar la tineret s-au înscris şase. Campioanele ediţiei 2015 sunt Ovidiu (la old-boys, care îşi păstrează titlul de anul trecut) şi Săgeata Stejaru (la tineret). În finalele mari, Ovidiu a învins Tistimelu cu 5-2, iar Săgeata a trecut de Ovidiu cu 4-2. Pe locul trei s-au clasat Camena (la old-boys) şi Top Sport (la tineret), cele două formaţii medaliate cu bronz înregistrând în finalele mici rezultatele: Top Sport - Olimpic Constanţa 4-2 şi Camena - Eschibaba 8-2.
 
La Tistimelu a jucat şi Stere Halep (tatăl Simonei Halep), care, în semifinala cu Eschibaba, câştigată cu 9-4, a marcat două dintre golurile echipei sale. De asemenea, la formaţia Camena a evoluat şi Gabi Stan, unul dintre viceprimarii municipiului Constanţa, care, în meciul Camena - Eschibaba 8-2, a punctat de patru ori. Cealaltă semifinală de la old-boys a fost Ovidiu - Camena 9-2. În întrecerea de la tineret, în penultimul act s-au disputat confruntările: Săgeata - Olimpic 3-2 şi Top Sport - Ovidiu 1-5.
 
Banchetul s-a disputat la restaurantul „Estival“ din Mamaia, unde atmosfera a fost însufleţită de formaţia Dorlu.     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ianuli 24 Dec, 2015 09:58 in numele armanilor participanti la turneu aducem multumiri a.j.f constanta care a sustinut acest turneu in special domnului STERE GUTEANU un arman cu suflet mare ......va dorim sarbatori fericite !!!!