Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carp Team, campioana Ligii de Baschet Amator din Constanţa (galerie foto)

ro

20 May, 2015 00:00 1932 Marime text
Echipa Carp Team este prima campioană a Ligii de Baschet Amator din Constanţa. În finala mare, învingătorii au dispus de formaţia Animal Pack, graţie a două victorii: 71-63 şi 82-72. Cel mai bun jucător al finalei a fost desemnat Alexandru Olteanu, de la Carp Team, în vreme ce Alexandru Liţă, de la Animal Pack, a ieşit coşgheterul competiţiei.

În semifinale şi finale s-a jucat în sistemul cel mai bun din trei meciuri. În penultimul act s-au înregistrat rezultatele: Animal Pack - Saints 61-58, Saints - Animal Pack 63-47, Animal Pack - Saints 66-62 / Carp Team - All Stars 66-64, All Stars - Carp Team 73-78. Finala mică i-a revenit cu 2-0 formaţiei Saints, meciurile fiind: Saint - All Stars 65-61 şi All Stars - Saints 76-77.

„A fost o primă ediţie extrem de reuşită. Am crescut enorm, iar impactul a fost unul fantastic. În toamnă, vom mări numărul de echipe participante pentru că baschetul este extrem de iubit în Constanţa“, a declarat Andrei Talpeş, organizator. „A fost incredibil! Sper ca prima ediţie să fie pasul de început pentru o formaţie de Divizia B la Constanţa. Acest oraş merită o echipă profesionistă de baschet. E mult de muncă, dar nu ne este frică. Sperăm ca şi oamenii să susţină acest proiect, pentru a construi o echipă pe baze sănătoase“, a spus şi Alexandru Olteanu.
 
Foto: Facebook (Constanta Street Play)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii