Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Campionatul Mondial de canotaj 2023. Rezultatele sportivilor români de vineri, 4 august

ro

04 Aug, 2023 10:24 2151 Marime text
 
Campionatul Mondial de canotaj rezervat juniorilor (Under-19), de la Paris, își derulează astăzi, 4 august 2023, a doua zi de concurs.
 
Programul curselor de azi cu participare românească este următorul (ora României):
 
09:50 - JW4- (recalificare - patru rame fără cârmaci feminin)
10:10 - JM4x (recalificare - patru vâsle masculin)
10:30 - JW2x (recalificare - dublu vâsle feminin)
11:55 - JW1x (sferturi de finală - simplu vâsle feminin)
12:00 - JM8+ (recalificare - 8+1 masculin).
 
La competiție sunt prezenți și sportivi ce reprezintă Constanța.

Astfel, Sergiu Anfimov este prezent în echipajul de 4 rame fără cârmaci, Denis Silviu Totolici la 4 vâsle, în echipajul de 8+1 Constantin Filip și Darius Simion la proba masculină și Irina Despa - în echipajul 8+1 în proba feminină. Sergiu Anfimov, Denis Silviu Totolici și Constantin Filip sunt de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța și au dublă legitimare, cu CSM Constanța. Irina Despa și Darius Simion reprezintă CSU Simona Halep - CSM Constanța. 

UPDATE 1:

Rezultatele obținute de sportivii români în prima parte a curselor de azi:
  • Locul 1 în cursa de recalificare pentru echipajul de patru rame feminin (JW4-), compus din Ioana Ruxandra Pascovici, Iuliana Isabela Boldea, Delia Mirabela Gradinaciuc și Andreea Nicoleta Dinu, care va evolua în Finala A.
  • După ce s-au clasat pe locul 2 în cursa de recalificare, sportivii din barca de patru vâsle masculin (JM4x), Iulian - Ferdinand Ielinec, Gabi Sicean, Marian Gabriel Guia și Silviu Denis Totolici, vor concura în Semifinala A/B.
  • Echipajul de dublu vâsle feminin (JW2x), compus din Iulica Maria Ursu și Denisa Ancuța Nicolaie, s-a clasat pe locul 3 la recalificări și vor concura în Finala C.
  • Bianca Camelia Ifteni s-a clasat pe locul 1 în sferturile de finală ale probei de simplu vâsle feminin (JW1x). În continuare, va concur în Semifinala A/B.
  • Sportivii din barca de 8+1 masculin (JM8+), Antonel Avăcăriței, Silviu-George Elenes, Ștefan Cobzaru, Silviu-Marian Dumitriu, Darius Simion, Sebastian Alexandru Tasca, Constantin Filip, Ștefan Bogdan Moaleș și Alexandru Nedelcu, s-au clasat pe locul 2 în cursa de recalificare și vor concura în Finală.
UPDATE 2:
 
Echipajul de dublu vâsle feminin (JW2x), compus din Iulica Maria Ursu și Denisa Ancuța Nicolaie, a concurat azi în Finala C. Tricolorele au încheiat cursa pe locul 3.
 
Mâine, 5 august 2023, este ultima zi a competiției, când sportivii vor concura în semifinale și finale.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Canotaj)
 
Citește și:

 
UPDATE. Canotaj
Sportivii români, în concurs la Campionatul Mondial de juniori de la Paris (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii