Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Canotaj Sportivii români, în concurs la Campionatul Mondial de juniori de la Paris (GALERIE FOTO)

ro

03 Aug, 2023 14:43 1294 Marime text


O nouă competiție de prim rang a canotajului, Campionatul Mondial de Juniori (Under19), se dispută în această perioadă, în Franța, la Paris, din întrecere nelipsind reprezentanții României.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, startul întrecerii a fost amânat cu o zi, primele curse de calificare (JW1x, JW2-, JW4-, JM4-, JM4x, JW2x, JW8+, JM8+) desfășurându-se joi, 3 august 2023.

La competiție sunt prezenți și sportivi ce reprezintă Constanța.

Astfel, Sergiu Anfimov este prezent în echipajul de 4 rame fără cârmaci, Denis Silviu Totolici la 4 vâsle, în echipajul de 8+1 Constantin Filip și Darius Simion la proba masculină și Irina Despa - în echipajul 8+1 în proba feminină. Sergiu Anfimov, Denis Silviu Totolici și Constantin Filip sunt de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța și au dublă legitimare, cu CSM Constanța. Irina Despa și Darius Simion reprezintă CSU Simona Halep - CSM Constanța. 

UPDATE:
 
Primele rezultatele obținute azi de sportivii români:

  • Bianca Camelia Ifteni s-a clasat pe locul 1 în proba de simplu vâsle feminin (JW1x) și va concura în sferturile de finală.
  • La dublu rame feminin (JW2-), Ionela Elena Scutaru și Gabriela Tivodariu au încheiat cursa pe locul 1 și s-au calificat în semifinala A/B.
  • În cursa de calificare a probei de patru rame feminin (JW4-), Ioana Ruxandra Pascovici, Iuliana Isabela Boldea, Delia Mirabela Gradinaciuc și Andreea Nicoleta Dinu s-au clasat pe locul 2. În continuare, vor evolua în recalificări.
  • Echipajul de patru rame masculin (JM4-), compus din Mateus Simion Cozminciuc, Fabrizio Alexandru Scripcariu, Constantin Flocea și Sergiu Anfimov, s-a clasat pe locul 2 și concurează în semifinala A/B.
  • Barca de patru vâsle masculin (JM4x) este compusă din Iulian-Ferdinand Ielinec, Gabi Sicean, Marian Gabriel Guia și Silviu Denis Totolici. Sportivii s-au clasat azi pe locul 3 și intră la recalificări.
  • La dublu vâsle feminin (JW2x), Iulica Maria Ursu și Denisa Ancuța Nicolaie s-au clasat pe locul 3 și concurează la recalificări.
  • Sportivele din echipajul 8+1 feminin (JW8+), Narcisa Florentina Negură, Adina Alexandra Florea, Rebeca Andreea Andriesei, Bianca Elena Drăghici, Beatrice Piseru, Georgiana Blănariu, Andreea Bianca Marin, Denisa Cristina Ailincăi și Irina Lucia Andreea Despa, vor concura în Finală după ce au încheiat pe locul 1 cursa de azi.
  • Echipajul de 8+1 masculin (JM8+), compus din Antonel Avăcăriței, Silviu-George Elenes, Ștefan Cobzaru, Silviu-Marian Dumitriu, Darius Simion, Sebastian Alexandru Tasca, Constantin Filip, Ștefan Bogdan Moaleș și Alexandru Nedelcu, intră la recalificări după ce s-a clasat azi pe locul 2.

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Canotaj)

Citește și:


Constanța
Canotorii și-au încheiat evoluțiile la Campionatul Mondial (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii