Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calificări la Constanţa Victorie mare! România a învins la baschet 3 la 3 Rusia, vicecampioană mondială (galerie foto)

ro

01 Jul, 2018 14:13 1825 Marime text
Echipa naţională feminină de baschet 3 la 3 a României a realizat, astăzi, o victorie mare, învingând Rusia, vicecampioană mondială, în meciul din turneul de calificare la Campionatul European, care se dispute la Constanţa.

Tricolorele, vicecampioane europene, s-au impus cu 12-9, meciul fiind reluat astăzi, în Piaţeta Perla din Mamaia, de la scorul de 6-5 pentru România, la care partida fusese oprită ieri, din pricina ploii.

România câştigă confruntarea cu Rusia. Meciul a continuat de la scorul 6-5 pentru fetele noastre. O victorie mare pentru vicecampioanele europene, având în vedere că au invins vicecampioana mondială din acest an, de la Manila, se arată pe pagina de Facebook a Asociaţiei Judeţene de Baschet Constanţa.


Eveniment important în baschetul internaţional 3 la 3, întrecerea de pe litoral, FIBA 3X3 Europe Cup Qualifier, se derulează şi la masculin, şi la feminin, participând 21 de echipe (12 la masculin, 9 la feminin) reprezentând 19 ţări.

Atât la fete, cât şi la băieţi, România este calificată din oficiu la turneul final, astfel că evoluţiile de la Constanţa vor reprezenta o bună verificare înaintea turneului final al Campionatului European, care se va desfăşura în luna septembrie a acestui an, la Bucureşti.

Şi formaţia masculină a României a realizat un rezultat bun astăzi, câştigând primul meci din grupă, cu Suedia.


O victorie muncită a băieţilor noştri, fiind sprijiniţi de un public extraordinar la piaţeta Perla din Constanta, Mamaia, au menţionat cei de la AJB Constanţa.


Sursa foto: Facebook (Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii