Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calificare la turneul semifinal CSU Neptun Constanţa a câştigat categoric derby-ul cu HCF Piatra Neamţ

ro

14 Apr, 2019 16:17 1510 Marime text
Echipele clasate pe locurile doi şi trei în clasamentul seriei A din Divizia A de handbal feminin, CSU Neptun Constanţa şi HCF Piatra Neamţ, s-au întâlnit astăzi pe litoral, în etapa a 19-a a campionatului.

Victoria le-a aparţinut gazdelor cu 32-23 (20-9).
 
Echipa constănţeană s-a calificat la turneul semifinal, cu o etapă înaintea încheierii sezonului regulat, având 41 de puncte, cu şase mai multe decât HCF Piatra Neamţ.
 

CSU Neptun se impune cu HCF Piatra Neamț după un meci categoric, scor final 32-23. Cu un joc colectiv eficient, CSU Neptun a dat de înțeles de la pauză că singura variantă pentru echipă este victoria, iar tabela arăta 20-9 pentru constănțence. Fetele antrenate de Ionuț Pușcașu și Lăcrămioara Ilie se califică la Turneul Semifinal, ultima etapă din deplasare fiind și ultimul meci din sezonul regulat, meci care nu mai poate schimba clasamentul grupei. Cu Oprică, Ciucanu, Pintilie, Căldare în zi ofensivă excepțională, dar și o poartă în care fetele noastre au făcut un meci mare, CSU Neptun atinge un obiectiv important, susținută de suporteri. Mulțumim tuturor pentru încurajări și susținere. Constanța joacă handbal!, este mesajul clubului constănţean.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii