Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Borussia, printre adversarele echipei Arsenal Inel II Constanța la turneul final

ro

19 Jun, 2021 00:00 2838 Marime text
 

 
  • Arsenal Inel II a obținut calificarea la turneul final în urma evoluțiilor din Supercupa României de la Oradea.
 
Arsenal Inel II, campioana județului Constanța, și-a aflat adversarele din grupa de la turneul final al Campionatului Național de minifotbal, care se va disputa la Rm. Vâlcea.
 
„Sorții au decis ca băieții noștri să facă parte din Grupa D, urmînd să înfrunte echipe puternice“, se arată pe pagina de Facebook a echipei de pe litoral. Arsenal Inel II a fost în urna a patra la tragerea la sorți, iar adversarii săi de la faza finală vor fi AS Glissando Timișoara, Borussia Hermannstadt Sibiu și Chedra Tax Doelpan Ploiești. Partidele se vor disputa în perioada 2-4 iulie, iar primele două clasate din fiecare grupă vor obține calificarea în sferturile de finală. Formațiile de pe locul trei vor continua competiția în cadrul Cupei „Boromir”.
 
Arsenal Inel II a obținut calificarea la turneul final în urma evoluțiilor din Supercupa României de la Oradea. La calificare au contribuit jucătorii: Bogdan Oarză și Adrian Lungu - portari, Ştefan Soldat (cpt.), Bogdan Evdochim, Iulian Voinea, Cezar Beșleagă, Mihai Zugravu, Marius Jalbă, Edis Abibula, Vasile Carabuz, Alexandru Ghiţă, Adrian Decu, Florin Caracostea și Ionuț Caracostea. Antrenor - Cristian Dobriță. Conducători, Marius Păuna și Constantin Caracostea.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Arsenal Inel II)
 
Citește și:
 
Wembley, răpusă de „gemenii golului“
Arsenal Inel II Constanța s-a calificat la turneul final al Campionatului Național
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii