Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Matei, ministrul Tineretului şi Sportului, vizită la Constanţa. Ce a avut pe agendă şi cu cine s-a întâlnit (galerie foto)

ro

15 Jan, 2019 00:00 2221 Marime text
Ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, s-a aflat într-o vizită în judeţul Constanţa, unde a avut discuţii cu reprezentanţi ai sportului local şi cu oficialităţi constănţene, dar a şi vizitat baze ale MTS de pe litoral.
 
Potrivit unui comunicat al ministerului, Bogdan Matei s-a întâlnit cu preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Țuţuianu, cu care a discutat despre modurile în care s-ar putea dezvolta şi susţine mai mult sportul constănţean. A fost abordată şi tema descentralizării, iar, la final, ministrul Tineretului şi Sportului i-a oferit preşedintelui CJC o plachetă şi o diplomă de excelenţă. Aceleaşi distincţii i-au fost oferite şi fostului internaţional Ciprian Marica. Actualmente finanţator al echipei de fotbal din Liga a 2-a SSC Farul Constanţa, Marica i-a prezentat lui Bogdan Matei planurile sale de revigorare a formaţiei din Constanţa.
 
Bogdan Matei a mai avut întâlniri cu Mariana Solomon, directorul DJST Constanţa, şi cu Sorin Başturea, directorul CS Farul Constanţa. De asemenea, ministrul a vizitat Sala Sporturilor, complexul sportiv Tomis (cu sălile de gimnastică şi de jocuri), dar şi alte baze sportive din Constanţa. Şeful MTS s-a deplasat apoi şi la tabăra de la 2 Mai, lângă Mangalia, dar şi la cele două tabere pe care MTS le deţine la Eforie Sud, Luminiţa şi New Paradise.
 
„A fost o vizită condensată, cu multe obiective de văzut, mă bucur că am reuşit să ajung la majoritatea bazelor pe care le avem pe litoral. Ca peste tot, unele arată bine şi sunt funcţionale, altele au nevoie de investiţii considerabile şi tocmai de aceea sunt incluse în procesul de descentralizare, pentru a putea fi distribuite către UAT-urile care au resursele financiare necesare. Am stat de vorbă şi cu oamenii noştri de aici din teritoriu şi am dorit să ştiu de la ei amănunte despre priorităţile lor din activitatea de zi de zi, dar şi nevoile cu care se confruntă. Una peste alta, a fost o vizită utilă şi sper să continuăm acest tur prin cât mai multe zone ale ţării”, a spus ministrul Bogdan Matei, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook (Ministerul Tineretului și Sportului)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Scârbavnicul Ștromeleag 15 Jan, 2019 08:48 Bla, bla, bla, bla, cam asta e tot ce s-a intâmplat în urma vizitei ministrului