Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - FCSB se pot achiziţiona de mâine. Partida se joacă duminică

ro

20 Aug, 2018 12:21 2154 Marime text
FC Viitorul aduce la cunoştinţă mai multe informaţii importante susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să îşi achiziţioneze un document de acces în stadionul central din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu, pentru a viziona meciuI FC Viitorul - FCSB, contând pentru etapa a şasea a Ligii 1.

Partida se joacă duminică, 26 august a.c., de la ora 21.00.

1. Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 120 de lei = Tribuna I, 100 de lei = Tribuna a II-a, 50 de lei = Peluza I şi Peluza a II-a.

Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi de 4.

Biletele de acces se pot procura prin reţeaua Eventim: online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: Orange, Diverta, Germanos, OMV, Carrefour, Cărtureşti şi Humanitas.

Biletele se vor putea achiziţiona începând cu ziua de marţi, 21 august, de la ora 12.00, atât online, cât și în magazinele enumerate mai sus.
Online, pe site-ul Eventim.ro și fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare.

În ziua disputarii meciului, la stadionul "Central" se vor putea achiziţiona bilete la casele de bilete ale arenei, începând cu ora 15.00, doar dacă acestea nu se epuizează online.

2. Posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii le este recomandat ca accesul în tribunele stadionului in ziua disputării meciului să fie făcut în intervalul orar 17.00 - 17.30 pentru a se evita aglomeraţia publicului spectator la căile de acces ale tribunelor.

De asemenea, posesorii de abonament tip card (meciuri oficiale Liga I sezon 2018/2019), vor avea acces în tribunele stadionului prin porţile de intrare special dotate cu turnichete.

Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.

De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare.

Spectatorii care vor fi prezenţi în sectoarele de tribune ale stadionului pentru vizionarea meciului sunt rugaţi să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat.

Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.

Este interzisă ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat.

Fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.

3. FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu).

Autocarul va pleca duminică, 26 august, la orele 19.30, de la Palatul Copiilor Constanţa.

Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii