Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep, înfrângere în partida cu CSM Satu Mare

ro

12 Dec, 2020 21:04 2465 Marime text

  • Pentru echipa constănțeană cele mai multe puncte, 15, le-a marcat Denia Stewart. 
Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța a susținut în această seară un nou meci în Liga Națională, în etapa a șasea, cu ocazia turneului de la Satu Mare.
 
Formația de pe litoral a întâlnit o echipă redutabilă, CSM Satu Mare, vicecampioana României din sezonul trecut și una dintre cele două formații din LNBF neînvinse în acest start de sezon.
 
Phoenix CSU Simona Halep nu a reușit să producă surpriza, astfel că CSM Satu Mare s-a impus cu 84-57, la pauză 41-29, iar pe sferturi scorul în partida Satu Mare - Constanța a fost 26-12, 15-17, 29-15, 14-13. 
 
Pentru echipa constănțeană au marcat Denia Stewart - 15p, Bianca Voica-Nagy - 12p, Nikia McDonald - 12p, Andreea Ioana Beldian - 8p, Jordan Hawkins - 4p, Denisa Vați - 3p și Denisa Ioana Fota - 3p. 
 
Lipsiți de orice emoție și conștienți că pornim cu șansa a doua în confruntarea cu CS Municipal Satu Mare, din etapa a șasea a LNBF, vrem să credem că în această seară, chiar dacă am pierdut, cel puțin am făcut-o cu demnitate.
 
Avem curajul să spunem că a fost o înfrângere așteptată, diferențele de valoare și experiență fiind evidente în favoarea adversarelor noastre.
 
Și pentru că ne place să scoatem în evidență lucrurile bune din fiecare partidă, indiferent că este o înfrângere sau o victorie, trebuie să o felicităm pe Nikia McDonald pentru încă un double-double, al șaptelea în tricoul Phoenix CSU Simona Halep Constanța, a fost mesajul echipei de pe litoral.
 
Duminică, 13 decembrie, Phoenix CSU Simona Halep va întâlni într-o nouă partidă de campionat, de la ora 13.00, CSU Rookies Oradea.       

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii