Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep Constanţa, victorie cu 115-40 în Liga Naţională

ro

14 Mar, 2021 15:34 2491 Marime text
 
 
  • Un succes la scor şi un eşec pentru formaţia de pe litoral la turneul de la Satu Mare.  
 
Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanţa a disputat două noi partide în Liga Naţională, cu ocazia turneului de la Satu Mare, înregistrând o victorie şi o înfrângere.
 
Astăzi, formaţia de pe litoral a întâlnit ultima clasată, care a pierdut toate partidele jucate până acum, CSU Rookies Oradea, în faţa căreia a câştigat cu un scor fluviu, 115-40, 53-19 la pauză, iar pe sferturi 24-11, 29-8, 31-9, 31-12.
 
Pentru Phoenix CSU Simona Halep au marcat Tierra Henderson - 24p, Shereen Sutherland - 19p, Bianca Voica-Nagy - 15p, Bianca Fota - 13p, Denisa Fota - 11p, Tia Wooten - 10p, Nicoleta Mititelu - 8p, Anna Kelly - 7p, Alexandra Auier - 5p şi Andreea Beldian - 3p.   

 
Punem punct astăzi celui de-al optulea turneu din actualul sezon al Ligii Naționale de baschet feminin cu un meci căruia nu i-am spune de antrenament.
 
Chiar dacă în turul campionatului am reușit contra celor de la Rookies Oradea un scor record pentru formația noastră, vom căuta de această dată să folosim această partidă pentru a ne îmbunătăți jocul în teren în vederea confruntărilor mult mai dificile care ne așteaptă până la finalul acestei luni.
 
Indiferent însă de prestația din teren, sperăm ca la finalul zilei să reușim să urcăm în clasament și să ne apropiem de obiectul propus înainte de faza play-off-ului, a fost mesajul clubului de pe litoral înainte de meci.

 
Pentru ca, după meci, să se menţioneze:
 

Așa cum ne așteptam, partida din această după amiază s-a dovedit a fi un galop de sănătate pentru formația noastră. Singura necunoscută a fost doar scorul cu care fetele noastre își vor trece în cont victoria.
 
Pe lângă mulțumirea că am reușit să dăm ocazia tuturor jucătoarelor noastre de a acumula minute în teren, suntem bucuroși că absolut fiecare dintre acestea și-a trecut numele pe lista marcatoarelor.


 
O ultimă victorie lejeră, care precede o perioadă decisivă pentru noi, cu meciuri foarte tari, de care depinde îndeplinirea obiectivului ambițios pe care ni l-am fixat pentru acest sezon competițional.

 
 
Anterior, în cealaltă partidă, Phoenix CSU Simona Halep a întâlnit vicecampioana României, CS Municipal Satu Mare, care a câştigat cu 83-59. Formaţia gazdă a fost în avantaj şi la pauză, 48-36, iar pe sferturi scorul în meciul Satu Mare - Constanţa a fost 26-20, 22-16, 19-6 şi 16-17.   
 
Marcatoarele Phoenix CSU Simona Halep au fost:  Tierra Henderson - 14p, Anna Kelly - 12p, Bianca Fota - 10p, Tia Wooten - 8p,  Shereen Sutherland - 6p, Andreea Beldian - 3p, Bianca Voica-Nagy - 2p, Denisa Fota - 2p şi Nicoleta Mititelu - 2p.
 

Diferența de valoare, plusul de experiență și relațiile de joc mult mai sudate și-au spus cuvântul astăzi, în confruntarea noastră cu vicecampioana României, CS Municipal Satu Mare.
 
Chiar dacă diferența de puncte de la finalul partidei pare una mare, în teren lucrurile au fost destul de echilibrate din punctul nostru de vedere, fetele reușind să facă față cu brio adversarelor lor în cele mai multe momente ale jocului.
 
Efortul depus, dar și oboseala acumulată după lungul drum până la Satu Mare și-au spus însă cuvântul în parțialul al treilea, cedat din păcate fără drept de apel.
 
O înfrângere asumată, care nu schimbă cu nimic calculele noastre pentru ultima parte a sezonului, la finalul căreia rămânem însă cu lucrurile pozitive și cu încrederea că vom reuși în timp util să ne îmbunătățim modul de exprimare din teren pentru confruntările următoare, se arată pe pagina de facebook a Phoenix CSU Simona Halep.


Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii