Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep Constanţa întâlnesc campioana României

ro

18 Dec, 2020 16:09 2401 Marime text
 
  • Sâmbătă, 19 decembrie, este programat meciul Phoenix CSU Simona Halep - ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe.
 
Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanţa susţine noi meciuri în Liga Naţională, în cadrul turneului patru al competiţiei.
 
Formaţia de pe litoral va evolua la Sfântu Gheorghe, iar sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 19.00, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe (campioana en-titre a României), urmând ca, duminică, 20 decembrie, de la ora 16,  Phoenix CSU Simona Halep să se duelee cu ACS Târgu Secuiesc.
 

Astăzi am pornit la drum spre cel de-al patrulea turneul al ediției din acest an a Ligii Naționale de baschet feminin, unul cu totul special pentru noi.

punem special pentru că vom întâlni campioana în exercițiu și formația care domină de ani buni baschetul feminin din România, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

La fel ca și în week-end-ul trecut, când am întâlnit vicecampioana României, vom căuta și de această dată să avem o prestație onorabilă în teren și să demonstrăm că nu suntem un partener de antrenament pentru adversarele noastre.
 
Așa cum ne place să spunem de fiecare dată, doar jucând împotriva celor mai buni ca tine ai șanse să evoluezi.

Tocmai din acest motiv, indiferent de rezultatul final, ne dorim să luăm ce este mai bun din confruntarea aceasta pentru a putea crește pe viitor în valoare, atât individual, cât și ca echipă, este mesajul echipei constănţene.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii