Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep au cedat și în al doilea meci cu FCC Baschet UAV Arad

ro

09 Dec, 2021 00:00 1364 Marime text

 
  • Ambele partide, contând pentru Liga Națională, s-au jucat la Arad, la distanță de două zile una de alta.
 
Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța a disputat două meciuri de campionat cu FCC Baschet UAV Arad, formația cu victorii pe linie până acum în acest sezon al Ligii Naționale.
 
Ambele partide s-au jucat la Arad, la distanță de două zile una de alta. În prima confruntare, găzduită de sala „Victoria“, gazdă a fost FCC Baschet UAV, care s-a impus dramatic, pe final, la diferență de numai un punct, 68-67. A urmat întâlnirea din sala „Constantin Jude“, în care a fost considerată gazdă Phoenix CSU Simona Halep, iar victoria i-a aparținut tot echipei arădene, scor 63-55. Lider în clasament, FCC Baschet UAV, care a ajuns, în urma acestui meci, la nouă victorii din nouă, a condus și la pauză, cu 44-32, iar pe sferturi scorul în disputa Constanța - Arad a fost 16-19, 16-25, 15-5, 8-14. Pentru Phoenix CSU Simona Halep au marcat Sara Hinriksdottir - 13p, Jade Vega - 12p, Nicoleta Mititelu - 12p, Ciara Rosten - 11p, Bianca Fota - 4p, Bianca Voica-Nagy - 2p și Khiana Johnson - 1p.
 
„Înfrângere cu repetiție pentru fetele noastre, după încă un meci bun făcut la Arad. Revanșa în fața celor de la FCC Baschet UAV Arad se amână cel mai probabil pentru sezonul următor, după ce ardelencele s-au impus și în cel de-al doilea meci, contând pentru returul campionatului. Încă o dată am reușit să păstrăm ritmul impus de adversara noastră, superioară la toate capitolele, însă oboseala deplasării și programul de desfășurare a meciurilor și-au pus amprenta asupra jocului nostru spre finalul partidei“, se arată pe pagina de Facebook a clubului constănțean.
 
Aflată pe locul șase în clasament, cu 12 puncte, după trei victorii și șase înfrângeri, Phoenix CSU Simona Halep dispută următorul meci de campionat la Constanța, cu CS Municipal Alexandria (locul 2, cu 16 puncte), sâmbătă, 18 decembrie.  
      
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep) 
 
Citește și:
 
Phoenix CSU Simona Halep, înfrângere dramatică. Eşec şi pentru BC Athletic Neptun, cu Max Darling marcator a 24 de puncte
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii