Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep, meci la Constanța contra liderului clasamentului

ro

26 Nov, 2021 00:00 1481 Marime text
 

 
  • CS Municipal Satu Mare este vicecampioana ediției trecute a Ligii Naționale. 
  • În actualul sezon, CSM Satu Mare conduce ierarhia cu 13 puncte, în timp ce formația de pe litoral ocupă poziția a șasea, cu nouă puncte.
  • Gruparea de pe litoral a menționat că, în acest sezon, își dorește să depășească performanța din stagiunea anterioară, când a ocupat locul șase.
 
Sala Sporturilor din Constanța găzduiește sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 16.00, meciul de baschet feminin dintre Phoenix CSU Simona Halep și CS Municipal Satu Mare, vicecampioana României și liderul actual al clasamentului Ligii Naționale.
 
CSM Satu Mare conduce ierarhia cu 13 puncte, după șase victorii și un eșec, în timp ce formația de pe litoral ocupă poziția a șasea, cu nouă puncte (trei victorii și trei egaluri). „După o pauză care a părut că nu se mai termină, în acest weekend reluăm confruntările din Liga Națională de baschet feminin. Adversarul este unul mai mult decât dificil, nimeni alta decât vice-campioana României și liderul la zi al clasamentului LNBF: CS Municipal Satu Mare. Pentru a-ți vedea însă adevărata valoare trebuie să îți măsori forțele cu cei mai buni. Numai așa pot fi făcute marile progrese. La fel vom încerca să facem și noi sâmbătă, într-un meci în care nu avem absolut nimic de pierdut. Doar de câștigat!“, este mesajul clubului constănțean.
 
„Mai mult pentru noi, mai mult pentru Constanța!“
 
Gruparea de pe litoral a menționat că, în acest sezon, își dorește să depășească performanța din stagiunea anterioară, când a ocupat locul șase. „În anul 2008, acum 13 ani, ne-am asumat misiunea de a readuce la viață baschetul feminin constănțean, un drum lung, dar care merită orice efort. De patru ani luptăm la cel mai înalt nivel, alături de cele mai bune echipe din Liga Națională de baschet feminin a României. Obiectivul nostru este de a face din Constanța unul dintre orașele importante pe harta baschetului de la noi din țară. În sezonul 2018-2019, la prima participare pe cea mai importantă scenă a baschetului feminin din România, am reușit o performanță unică până acum pentru Constanța: calificarea în semifinalele Cupei României la baschet feminin. În sezonul trecut, unul de grea încercare pentru fiecare dintre noi din cauza pandemiei, am terminat campionatul pe locul 6, cea mai bună clasare din istorie pentru o echipă din Constanța. Acum ne dorim însă mai mult! Mai mult pentru noi, mai mult pentru Constanța!“, se arată pe pagina de Facebook a Phoenix CSU Simona Halep.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep) 

 
Citește și:
 
Baschet
Phoenix CSU Simona Halep a trecut de BC Sirius Tg. Mureş după prelungiri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii