Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanţa, succes în deplasare cu CSM Târgovişte

ro

29 Jan, 2022 20:48 2166 Marime text
 
  • Andreea Mititelu și Ciara Rosten au încheiat meciul cu câte un double-double.
 
 
Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanţa a susţinut astăzi meciul de Liga Naţională, în deplasare, cu CSM Târgovişte.
 
Partida le-a revenit oaspetelor, scor 72-69.
 
Formaţia de pe litoral a condus şi la pauză, cu 38-37, iar pe sferturi scorul în confruntarea Târgovişte - Constanţa a fost 16-17, 21-21, 17-14, 15-20.
 
Pentru Phoenix CSU Simona Halep au marcat Ciara Rosten - 16p, Jade Vega - 14p, Bianca Voica-Nagy - 12p, Andreea Mititelu - 11p, Andreea Beldian - 10p şi Bianca Fota – 9p.
 

Munca în echipă, seriozitatea la antrenamente și mai ales încrederea în propriile forțe sunt întotdeauna răsplătite, iar noi culegem acum roadele ultimelor luni de pregătire intensă.
 
Chiar dacă momentele de ezitare n-au fost puține, am reușit să trecem astăzi peste oboseala acumulată în ultimele săptămâni și peste unul dintre meciurile grele din această fază a campionatului.
 
Și cum rezultatele nu ne aduc doar puncte, ci au și rolul de a ne întări încrederea în propriile forțe, nu putem să nu remarcăm performanțele reușite de Andreea Mititelu și Ciara Rosten, care au încheiat meciul cu câte un double-double.
 


În egală măsură, felicitări merită și Jade Vega (14p), Bianca Nagy Voica (12p), Andreea Beldian (10p) și Bianca Fota (9p), care și-au trecut numele pe lista marcatoarelor, este mesajul clubului constănţean.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii