Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis joacă la Olteniţa SSC Farul vrea victoria şi la Rm. Sărat, pentru a aborda cu toată încrederea derby-ul cu Progresul 1944 Spartac

ro

06 Apr, 2018 00:00 2025 Marime text
Reprezentantele judeţului Constanţa în seria secundă a Ligii a 3-a de fotbal, SSC Farul Constanţa şi Axiopolis Slobozia, joacă astăzi, de la ora 17.00, în etapa a 19-a a campionatului. Lider în clasament şi cu obiectiv clar promovarea imediată în Liga a 2-a, SSC Farul joacă în deplasare cu CSM Rm. Sărat (a noua în ierarhie), în vreme ce Axiopolis Cernavodă (locul trei) evoluează tot pe teren străin, cu CSM Olteniţa (ocupanta poziţiei a zecea).
 
Cu un parcurs perfect până acum în retur (cinci victorii din cinci meciuri, fără gol primit), SSC Farul vrea să câştige şi partida de la Rm. Sărat, pentru a aborda cu cea mai mare încredere meciul următor, de pe teren propriu, cu Progresul 1944 Spartac, derby-ul campionatului şi al promovării! Antrenorii constănţeni se confruntă cu patru probleme de lot, urmând a lipsi din pricina problemelor medicale Alex Grigoraş, Pătulea, Vântu şi Cocârlă, dar aceasta nu este văzută ca un impediment în calea obţinerii victoriei.
 
„Ne vom descurca. Voi avea soluţii pentru a prezenta la Rm. Sărat o echipă competitivă. Avem un meci important, pe care trebuie să-l tratăm foarte serios şi să-l câştigăm neapărat. Pe de altă parte, va fi al patrulea joc în zece zile, dintre care trei deplasări, ceea ce nu-i atât de uşor. Sunt convins însă că jucătorii vor rămâne profesionişti şi conectaţi în continuare, în ciuda întârzierilor salariale cu care se confruntă echipa. Trebuie să fim pregătiţi şi mental, şi fizic pentru meciul de la Rm. Sărat, pentru a avea un moral foarte bun înaintea meciului cu Progresul 1944 Spartac“, a declarat antrenorul principal al SSC Farul, Petre Grigoraş. Fanii constănţeni abia aşteaptă să vină pe stadionul „Farul“ (inspectat miercuri pentru omologare), la meciul cu Progresul 1944 Spartac.
 
Şi Axiopolis Cernavodă are o evoluţie importantă în campionat, ocupând locul trei şi abordând jocul de la Olteniţa după o victorie în deplasare cu FCSB II. Echipa pregătită de Ionel Melenco a pierdut însă în această confruntare trei jucători pentru disputa cu CSM Olteniţa (unul eliminat, doi având cumul de cartonaşe galbene). „Sperăm într-un joc bun şi într-un rezultat în consecinţă“, a spus Gheorghe Stănculescu, preşedintele secţiei de fotbal a clubului din Cernavodă.
 
Celelalte meciuri care se joacă astăzi, de la ora 17.00, în etapă sunt: FCSB II - Sportul Chiscani, Înainte Modelu - Unirea Slobozia, Metalul Buzău - FC Voluntari II, Delta Dobrogea Tulcea - Agricola Borcea şi Progresul 1944 Spartac - Victoria Traian. Clasament: 1. SSC Farul - 47p, 2. Progresul 1944 Spartac - 45p, 3. Axiopolis - 41p, 4. Metalul Buzău - 37p, 5. Unirea Slobozia - 35p, 6. FCSB II - 33p, 7. FC Voluntari II - 31p, 8. Înainte Modelu - 25p, 9. CSM Rm. Sărat - 23p, 10. CSM Olteniţa - 13p, 11. Agricola Borcea - 11p, 12. Delta Dobrogea Tulcea - 10p, 13. Sportul Chiscani - 10p, 14. Victoria Traian - 0p.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii