Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis Cernavodă întâlneşte Înainte Modelu în Cupa României

ro

13 Aug, 2018 00:00 1662 Marime text
În etapa a doua naţională a Cupei României, ediţia 2018/2019, va debuta şi Axiopolis Cernavodă. Partidele se vor disputa marţi, 14 august, şi miercuri, 15 august, de la ora 17.30.
În această etapă au intrat în competiţie cele 34 de câştigătoare ale fazei întâi şi 22 de echipe care au evoluat în ediţia precedentă a Ligii a 3-a, urmând a se disputa 28 de partide, într-o singură manşă, eliminatorie. Clasată pe locul patru în ediţia trecută a Ligii a 3-a, Axiopolis Cernavodă va întâlni în deplasare, pe 15 august, o formaţie din eşalonul trei, Înainte Modelu, din judeţul Călăraşi. Cele două echipe s-au duelat în stagiunea trecută în seria a doua. Meciul va fi găzduit de stadionul „Vasile Enache“ din Modelu. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se vor disputa prelungiri, iar, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.
 
Sâmbătă, Axiopolis a disputat un nou meci amical, întâlnind echipa de Liga a 4-a CSC Mihail Kogălniceanu, de care a dispus cu 5-1 (1-0). Golurile învingătorilor au fost marcate de Moise (5, 55), Beşleagă (75, 76) şi G. Rusu (80), adversarii înscriind golul de onoare în minutul 85.
 
Axiopolis (antrenor, Ionel Melenco) a jucat cu: Puia (46 Nanu) - Rusu, Acasandrei, Creţu, L. Gheorghe - Coconaşu, Anton, Crânganu (60 Şerban) - Beşleagă, Moise, M. Hristu. Vieru şi Fotescu, accidentaţi, nu au putut fi folosiţi, Zaharia şi Bolat au fost învoiţi, iar Andrescu este în cantonament la Eforie Nord cu echipa naţională de fotbal pe plajă a României.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CS Merdgidia)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii