Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atletul veteran Petru - Andrei Condurache, din Valu lui Traian, campion național la alergare montană

ro

17 Jul, 2022 11:51 1857 Marime text
 
  • Sportivul de 71 de ani a încheiat primul cursa de 12 kilometri, cu o diferență de nivel de 550 de metri.    
 
Un nou rezultat deosebit pentru atletul veteran Petru – Andrei Condurache, din comuna constănțeană Valu lui Traian, cel care, la 71 de ani, a cucerit și titlul de campion național la alergare montană.
 
Întrecerea s-a disputant la Cocorăștii Mislii, în județul Prahova, iar atletul de pe litoral, legitimat la ACS Ultra Run Constanța, a încheiat primul cursa de 12 kilometri, cu o diferență de nivel de 550 de metri.    
 
Petru - Andrei Condurache este multiplu campion și medaliat în intrecerile masters de atletism, atât interne, cât și internationale.
 
Anul trecut, la Campionatul Balcanic de la Korce (Albania), cel care devenise cu puțin timp înainte dublu campion național la categoria +70 ani, a obținut cinci medalii de aur și una de argint, fiind atletul cel mai medaliat cu aur din delegația României la Campionatul Balcanic!
 
Petru - Andrei Condurache este poreclit „Moș Duracell“, pentru vitalitata sa și pentru faptul că, oricât ar alerga, nu-l lasă puterile!
 
PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii