Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Apetroaie şi Andrei Condurache Doi atleţi veterani din judeţul Constanţa, campioni naţionali la alergare montană

ro

21 Apr, 2021 00:00 3696 Marime text
  • Alergătorii veterani s-au întrecut, în judeţul Prahova, la Campionatul Naţional de alergare montană.
 

La Vărbilău, în judeţul Prahova, s-a desfăşurat Campionatul Naţional de alergare montană rezervat categoriei masters, iar printre câştigătorii a două categorii de vârstă s-au numărat şi doi atleţi veterani din judeţul Constanţa.

Este vorba de Vasile Apetroaie, din Eforie Nord, legitimat la ACS Run 4 Life Constanţa, şi de Petru - Andrei Condurache, din Valu lui Traian, care reprezintă în competiţii ACS Romanian Masters Ahletics Bucureşti. Ei au încheiat primii, devenind astfel campioni naţionali, traseul de 8 kilometri, Vasile Apetroaie la categoria 55 de ani, iar Andrei Condurache la categoria 70 de ani.

„Am participat pentru prima dată la Campionatul Naţionalde cros montan. A fost o participare numeroasă, cu sportivi foarte valoroşi. Traseul a fost extrem de greu, în special pentru noi, cei venişi de la şes, cu o înclinaţie pe anumite porţiuni de 18-20%, însă atât eu, cât şi Andrei Condurache am reuşit să obţinem titlul naţional”, a declarat Vasile Apetroaie.

De asemenea, la Vărbilău a concurat şi un al treilea alergător de pe litoral, Marius - Valentin Saioc, de la CS Noua Generaţie Mangalia. Acesta a luat startul la categoria 45 de ani.

Vasile Apetroaie şi Andrei Condurache au participat, înainte de Campionatul Naţional de alergare montană, şi la Maratonul Argonauţilor, competiţie sportivă de alergare de tip Trail și Orientare Sportivă în aer liber, desfăşurată la Cheile Dobrogei, în judeţul Constanţa. Ambii au evoluat în proba de cros, la categoria +50 ani, clasându-se pe locul 2 (Vasile Apetroaie), respectiv 14 (Andrei Condurache).


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Camelia Condurache, Vasile Apetroaie)


Citeşte şi:

Cheile Dobrogei
Maratonul Argonauţilor a reunit, într-un colţ de rai, alergători din toată ţara, dar şi din Canada


Masters. Constanţa şi Tulcea, pe podium
Campionii! Mult aur şi record naţional. Medalii şi pentru un jandarm şi un pompier


Atletul veteran Vasile Apetroaie, din Eforie Nord
„Să sperăm că în 2021 va fi mult mai bine!“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii