Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atac indirect la adresa Simonei Halep la final de an

ro

28 Dec, 2018 10:22 1314 Marime text
Elina Svitolina a lansat un atac indirect la adresa Simonei Halep chiar înainte de debutul noului sezon din circuitul WTA, scrie digisport.ro.

Ucraineanca nu o consideră pe româncă un "lider măreţ al clasamentului" deşi jucătoarea din Constanţa domină categoric ierarhia mondială: a încheiat anul cu un avans de 1.046 de puncte faţă de a doua clasată, Angelique Kerber, şi este numărul 1 mondial de 44 de săptămâni.


"Am observat în ultimul sezon că nu avem un lider măreţ. Eu îmi urmez calea şi încerc să mă concentrez la tenis, încerc să dau ce am mai bun la antrenamente şi jocuri. Cred că asta mă va ajuta să-mi îndeplinesc obiectivele şi să ajung pe primul loc în clasamentul WTA şi să câştig turnee de Grand Slam. Muncesc din greu pentru a reuşi. M-am obişnuit deja cu presiunea şi ştiu cum să o gestionez, cred că experienţa mă va ajuta la turneele importante", a declarat Svitolina pentru Punto de Break.


Jucătoarea în vârstă de 24 de ani este pe locul 4 în clasamentul WTA, cu 5.350 de puncte, 1.571 în minus faţă de Simona Halep.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii