Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aşa i s-a spus acum lui Gică Hagi. Fiul trece în faţă „Am luat autograf de la tatăl lui Ianis!“, s-a bucurat un puşti (galerie foto)

ro

04 Feb, 2020 00:00 1806 Marime text

Tânărul internaţional constănţean Ianis Hagi (21 de ani) a debutat la noua sa echipă, celebra Glasgow Rangers, multiplă campioană în Scoţia, iar Gică Hagi, tatăl lui Ianis, a comentat momentul pe care îl străbate fiul său.
„Legat de Ianis, un singur lucru vreau să zic, să o lămuresc. La meciul cu Spania, am fost în tribună şi am dat un autograf unui copil, care a spus că a luat un autograf de la tatăl lui Ianis, am şi martori. Atât vă zic. Îl aveţi acum (n.r. pe Ianis), e al vostru. El trebuie să vorbească şi să facă, eu să vorbesc mai puţin, să fiu în linia a doua, să mă uit la el şi să mă bucur de fotbalul lui şi de cariera pe care o va avea. Cam atât. În rest, îi las pe ceilalţi să vorbească. Ianis a avut până acum creştere foarte mare, are multe performanţe şi lucruri bune, dar şi perioade care n-au ţinut de el. Când a fost pe teren şi a jucat, a demonstrat că e unul dintre cei mai buni“, a spus Hagi, cel mai valoros fotbalist din istoria României, în prezent manager tehnic la FC Viitorul.


Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook a lui Ianis Hagi. Sursa foto: Facebook (Rangers FC)


Citeşte şi:

Ianis Hagi a debutat la Glasgow Rangers. Ce a declarat internaţionalul constănţean

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii